15 tammikuuta 2015

10 kuvaa kesään, tammikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.30
Hupsista vaan, sitähän ollaan jo puolessa välissä kohti kesää! Viisi kuvaa takana ja saman verran edessä ennen juhannusta. Uskomatonta!

Ihanaa kun vihdoin on saatu tuota lunta ja kunnolla! Jostain syystä vaan täällä meillä tuppulassa katujen ja pihojen auraukset on olleet todella huonolla tolalla viime aikoina. Bussin kyydissä tuntui kuin olisi ollut tivolissa ja tosissaan pelotti eilen. Lämpimästi pukeutuneena tuolla umpihangessa tarpominen käy kyllä ihan hikiliikunnasta! Ajatella, että ennen vanhaan sitä oli tapana aurata jalkakäytävätkin...

Mutta pääsääntöisesti mä nautin kuitenkin talvesta, lumesta ja pakkasesta. Auringon pilkahduksista ja kimalluksesta puhtaalla hangella. Siitä kauneudesta.
Talvi on kyllä mun juttu <35 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Aika menee älyttömän nopeasti!

CURIOUSNOORA kirjoitti...

Mä en ole talvi-ihminen ollenkaan, mutta pakko myöntää, että enemmän nautin kunnon lumipeitteestä kuin vesisateesta näin sydäntalven aikaan.

Silti odotan jo malttamattomana kesää.. <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Nöpsö: No niimpä!!

Noora: Joo, kyllä mäkin ootan kesää kovasti, mutta nautin kyllä täysin oikeasta talvesta ja pakkasesta. Inhoan vesikelejä!

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Niin se aika hurahtaa! Mä olen aina rakastanut talvea, mutta nyt kun lapselle saa pukea noita kerroksia olen alkanut odottamaan kesää... :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Siinä on kyllä hommansa! Olen kans kummitytölle pakannut päälle ja aika hiki siinä hommassa tulee itellekin! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review