Tulin vinkkaamaan teillekin, että Footwaylla on alkanut tänään Ota 3, maksa 2 -kampanja! Itsehän olen etsinyt uusia kumppareita jo pidemmän aikaa ja Footwaylta löytyikin monet kivat. Kuten esimerkiksi lasten Hunterit, jotka saisi vielä huomattavasti edullisemmin kuin normisaappaat! Pinkit Nokialaisetkin on tosi suloiset, ja Crocsit houkuttelisivat keveydellään.

No sitten muistin toisen pitkäaikaishaaveeni, purjehduskengät. Oikein ehdat ysärimallin purkkarit kun löytäisi! Vaaleat näytti yllättävän kivoilta, näitä voisin harkita!

Ja mitä kaikkea kesäksi tarvitsisin... No ainakin uudet espadrillot vanhojen puhkikäveltyjen tilalle ja nuo Sorelin sandaalit näyttää siltä että ovat varmasti ihanat jalassa. Oijoiii siihen ei oikeasti ole enää kauan kun pääsee paljain varpain köpöttelemään!

Oikeastaan olisin vailla myös nilkkureita...

Nythän näitä ihanuuksia saisi siis kolmet kahden hinnalla... Kun vaan osaisi päättää mitä haluaa. Tai oikeastaan haluan kaiken. Liian paljon ihania kenkiä ja liian vähän rahaa ja itsehillintää! :)*Postaus sisältää mainoslinkkejä*