15 helmikuuta 2014

10 kuvaa kesään, helmikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 19.33
Jihuuuu kuva 6, enää 4 jäljellä! Lumen määrä se näyttää olevan vakio, ellei jopa olisi hieman vähentynytkin sitten viime kuvan. Vähän pelottaa ajatus siitä, missä kuussa sitä lunta mahtaa sitten alkaa satelemaan...

Aika ankean näköinen talvi sanoisinko :( Sorelit saapuivat eilen postista, joten nyt ei haittaisi vaikka alkaisi sitten se talvi tulla. Ainakin varpaat tarkenee, kun on kunnolliset talvikengät :)

Täällä on ollut ihan hirmuinen hulabaloo -viikko. Olen järkännyt arvontoja, lähetellyt sähköposteja, tehnyt selvityksiä ja suunnitellut tulevia yhteistöitä. Olen opiskellut apinan raivolla ruotsin kielioppia ja sanoja, tehnyt vähän töitäkin ja jokaisen liikenevän hetken olen yrittänyt pyhittää terveystiedon lukemiselle. Kirjoituksiin on enää vajaa kuukausi aikaa, josta viimeiset pari viikkoa todella täyteen tupattua aikataulua koulun kanssa. Jaiks!

Pistähän parhaat vinkkisi kirjoituksia (tai niihin lukemista) varten kehiin! Oletko sinäkin kenties kirjoittanut juuri terveystiedon? Mikä on paras lukemistekniikka? Mietin jo sitäkin, että mitä hittoa sinne evääksi otan! Paniikki alkaa hiipiä persuuksiin...

Nyt hetkeksi aivot narikkaan ja Putouksen pariin. Muistakaahan osallistua blogin arvontoihin! Keräsin arvontoihin palkinnoksi monipuolisesti omia lempparituotteitani niiltä aihealueilta joista yleensä kirjoittelenkin, siellä on vaikkas mitä kivaa :)


4 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

Voi sua ja sun kiireitä, tsemppiä! Kun vähän hiljenee niin mennään kahville? :)

littleB kirjoitti...

Kiitos, yritän tässä vaan jotenkin pitää pään kasassa vielä yhden kuukauden. Ehdottomasti kahvitellaan sit! :)

Henna / Koti Daaliatielle kirjoitti...

Kurkin, jospa joku olisi jättänyt jonkin ultimate-opiskeluvinkin, mutta ei... Tsemppiä! ♥ Täällä sama apinanraivo päällä ja paniikki juurikin siellä minne ei aurinko paista. Juuri ja juuri ehtii välttämättömän tehdä ja senkin vasemmalla kädellä.
Olen huono kommentoimaan, kun tuo iPhone jämähtää usein kesken kommentin kirjoittamisen, mutta mua tiedätkö vaivaa joka kerta, kun tuo kuva tulee, sillä tuossa ikkunamaisemassa on jotain tuttua mutten osaa sijoittaa sitä kartalle. Kyllä mä vielä sen joku päivä keksin! ;)

littleB kirjoitti...

Hihih :) No ainakin liikutaan melko lähellä teidän uutta kotia ;)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review