02 joulukuuta 2013

Loppunut kosmetiikka, marraskuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.08
Vähän laihanlainen oli marraskuussakin loppuneiden tuotteiden saldo. Taidan käyttää tuotteitani tosi hintsusti, kun tuntuu etteivät nuo lopu millään! No, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Saldona marraskuulta siis vain viisi loppunutta tuotetta; pari Rexonan tyttödödöä, molemmat vanhoja tuttuja joita aina silloin tällöin ostan uudestaan. Tuttuun tapaan myös Klippoteketin lemppari hiuslakka ja hassusti samaan aikaan loppuneet kaksi huulirasvaa. 


Tämä Rainbow huulirasvahan on ihan rakkautta ja mulla on aina yksi käytössä kotona ja toinen kulkee kassissa mukana (näin vältytään siltä apua apua mulla ei oo huulirasvaa mukana -paniikilta). Tämän huulirasvan myötä olen jopa vähän päässyt eroon huulirasva-addiktiostani, koska tämä oikeasti on kosteuttava ja vaikutus pitkäkestoinen, ei tarvitse ihan koko ajan olla sutimassa rasvaa huuliin. Ostinkin kokeeksi tästä Rainbowsta nyt vaaleanpunaista vähän sävytettyä versiota ja loistava on ollut sekin. Näissä todella on hinta-laaatusuhde kohdillaan!

Mikä on sinun lempparein huulirasva? Tulisitko toimeen ilman huulirasvaa?6 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Saman verran loppuneita tuotteita sulla kuin mulla :) Mun lemppari huulirasva on ACOn rasva. Huulirasvoja on mulla useampi. ACO kulkee mukana ulkona, kotona läppärin vieressä on yksi toinen huulirasva ja yöpöydällä vielä yksi + joitain muita eri puolilla kotona. ;)

Janet kirjoitti...

Mulla on kans ACOn huulirasva. Tykkään ihan hirmuna. Se kans kosteuttaa tosi hyvin. Mut yöksi laitan sit taas Bepanthenia, välillä sitä kyllä muutoinkin. Se on oikeasti ihan ykkönen :)

littleB kirjoitti...

Irina: Mullakin pyörii vähän jokapuolella varsinkin hajustettuja ja värillisiä huulirasvoja, mut nää basicit on aina tietyissä paikoissa :)

Janet: Täytyykin testata tuo ACO joskus, olen sitä monesti hipelöinyt, mutta taipunut kuitenkin aina lopulta tähän halpaan Rainbowhun :)

Ansku kirjoitti...

Mun lemppari on ehdottomasti jenkkiläinen Chap Stick, josta kirjoittelinkin hyvän aikaa sitten :) http://kausiluontoista.blogspot.fi/2013/05/the-taste-of-her-cherry-chapstick.html

Jonna H. kirjoitti...

EA:n Eight Hour Cream on mun paras ystävä, myös huulirasvana. ;)

littleB kirjoitti...

Ansku: Ooh, kuulostaa ihanalta, täytyypä Dubaista metsästää tuota! :)

Jonna H: Ohoh, ja multa on tuokin klassikko kokonaan testaamatta! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review