No hoppaheijaa, se on sitten joulukuu! Näkikö joku marraskuuta, mihin hittoon se vilahti?? Perinteisesti kuun vaihtuessa on aika koko vuoden haasteen, tämä onkin sitten toiseksi viimeinen kerta tätä laatua. Kysymyksiin vastailin eilen, marraskuun viimeisenä päivänä, joten tässäpä lauantain tunnelmia:


Marraskuu

- Milloin heräsit? Eli milloin silmät tänä aamuna räpsähtivät auki uuteen päivään!
Lauantai oli työpäivä, joten aamuvuoroon lähtijän kello herätti klo 6.40.

- Seuralaiset, tänään kerrotkin keiden kaikkien kanssa vietit marraskuun viimeistä päivää :)
No aamupäivän vain asiakkaiden kanssa, näimpä siinä sivussa myös serkkuni perheineen. Iltapäivästä olin hetken töissä yhtäaikaa myös työkaverini kanssa. Loppupäivän töistä tultuani vietinkin ylhäisyydessä yksinäisyydessäni; sohvalla nuokkuen (ja siivousta vältellen).

- Fiilistely, fiilistele ihan mitä vain, nyt saa hehkuttaa!!
No voisin hehkuttaa vaikka sitä, että on joulukuu, ihan tajutonta! Aion pian hakea kuusen varastosta, ja sitten se fiilistely vasta alkaakin! :)

- Lahjatoive, tähän saa esittää vain yhden tai tehdä jo valmiiksi joulua varten kunnon listan siitä, mitä toivoisi kohta jo taas saapuvalta pukilta.
Meinasin lähiaikoina tehdä ihan kunnon postauksen lahjatoiveista, mutta mainittakoon etukäteen vaikka se, että toivon joulupukilta Pelle Hermanni dvd:tä. :)

Suloista sunnuntaita ja joulukuun ensimmäistä päivää! Isi ostikin mulle joulukalenterin, joten nyt avaamaan eka luukku :)