02 elokuuta 2013

Loppunut kosmetiikka, heinäkuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.30
Kuun vaihteen listaukset jatkuvat. Ihan skitso fiilis siitä, miten tuo heinäkuu sujahti menemään ihan mun huomaamatta. Tuntuu että vasta about viikko sitten kirjoittelin kesäkuun loppuneista tuotteista, mutta kylläpä siitä vaan kuukausi taitaa olla aikaa! Hupsista! Kesäkuussahan ei loppuneita ollutkaan kuin yksi onneton tuote, tämä heinäkuun saalis sentäs on vähän parempi.

Kokonaiset seitsemän tuotetta!
Tutut Klippoteketin lakka ja kuivashampoo ovat jälleen edustettuina. Nämä eivät enempää hehkutusta kaivanne. Hehkutuksen saa sen sijaan Adidaksen dödö. Uusi tuttavuus osoittautui niin kivaksi, että pääsee meille ihan varmasti jatkossakin. Sarjaa 'ikivanhat' edustavat Lumenen Vitamin C energisoiva tehohoito ja Acon talvinen vaniljainen vartalovoide (ties miltähän talvelta...). Ihan kivoja kumpikin, voisin ostaa uudestaan, mutta pärjään ilmankin. Ceridal öljyä kului pullollinen, keksin tosin rueta täyttämään tuota suihkupulloa, koska lääkäri määräsi mulle reseptillä öljyä valtavissa 500ml pöniköissä. Oikea jokapaikan öljy; tätä kuluu!


Kokonaan oma lukunsa on sitten Urban Decayn Primer Potion, tuo kulttimaineinen luomivärin pohjustaja. Silmien meikkaaminen ei vaan koskaan enää ole entisellään tämän kokeilun jälkeen. Luomiväri pysyy ja pysyy ja pysyy ja on siisti hikisen työpäivän jälkeenkin. En vaan kylliksi tätä voi kehua. Tämä on varmasti paras koskaan ostamani kosmetiikkatuote! Ja ihan todellakin hintansa väärti; tämä pikku putelo nimittäin kesti minulla lähes jokapäiväisessä käytössä parisen vuotta! Jos et ole vielä kokeillut, suosittelen erittäin lämpimästi.

Tälläisiä loppuneita heinäkuussa. Muutamia täydennyksiä on tullut alesta tehtyä, purkkien suunta on kuitenkin onneksi edelleen pääasiassa pois päin huushollista. Tässä kuussa meinaan antaa opiskelukaupunkiinsa palaavalle bestikselleni mukaan pussukan itselle käyttämättömiksi jääneitä tuotteita.

Annatteko te kiertoon käyttämättä jääneitä tuotteita vai viskaatteko kylmästi roskiin?
12 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Hei, alkoi kiinnostaa tuo luomivärin pohjustaja. Mistä olet omasi ostanut? Nopealla tiedonhaulla näyttää siltä, ettei tuotetta saa Suomesta, joten osaatko suositella jotain nettikauppaa, mistä voisi tilata?

Acata kirjoitti...

Voi miten ihana kuva susta!♥

littleB kirjoitti...

Amanda: Mulla on käynyt tähän asti tuuri ja olen saanut UDPP:ni siskon tuomana aina jostain ulkomaan reissulta. Olen katsellut, että jos tilaisin, se olisi varmaankin lookfantastic mistä tilaisin. Meikki-idolini Karkkipäivän Sanni onkin aikoinaan tehnyt kattavan postauksen ulkomailta tilaamisesta: http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/07/19/nettishoppailun-abc-eli-kuinka-voit-tilata-kosmetiikkaa-halvalla/

littleB kirjoitti...

Acata: Kiitos <3

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Vau, tosi hyvin sullakin loppui tuotteita! :) Tuota Ceridalia mullakin on jonkin verran jäljellä ja ajattelinkin alkaa sitä nyt ihan tositarkoituksella testaamaan, josko mun Keratosis pilaris vaikka helpottaisi sillä. Ja todellakin, aivan ihana kuva susta, oot kaunis <3

littleB kirjoitti...

Voi kiitos Irina <3

Milma kirjoitti...

Mitämitämitä ? :D Nyt mä vasta huomasin että tuolta sun esittelytekstin luota löytyy kuva, susta :) Ihanaa, ihana kuva !

littleB kirjoitti...

Kiitos hassu <3
Blogini on tänään virallisesti osa Indiedays inspirationia, joten senkin kunniaksi pieniä viilauksia on tehty ja tulen vielä tekemäänkin blogissa :)

Miss J kirjoitti...

Primer Potion on ehkä paras meikkituote koskaan! Mulla pysyy luomivärit lähes poikkeuksetta muutenkin tosi hyvin, mutta UDPP:n ansiosta ne näyttää koko päivän siltä kun oisin just meikannut.

littleB kirjoitti...

Totta! :)

Janet kirjoitti...

UDDP = best thing ever! :)

Mä yleensä laitan käyttämättömät tuotteet kiertoon, jos eivät milläänsäkään sovi itselleni tai muuten vain jäävät käyttämättä. Joitan oikeasti huonoja tuotteita heitän kyllä kylmän viileesti roskiin.

littleB kirjoitti...

Se on niiin paras! Onneksi on tuo Dubain matka tiedossa, niin voi varastoida taas jo seuraavan UDPP:n odottamaan :)
Yks hyvä tuotteiden kierrätyspaikka on kesämökki :) Siellä kyllä kuluu vähän paskempikin tuote ;)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review