Nappasin Imagelta tämän kesäisen haasteen toteutukseen vaikkakin ilma täällä on hyvinkin kylmä ja syksyinen. Image vastasi Kotikolmion Annan keksimiin kysymyksiin ja samoilla kysymyksillä siis mennään!

1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisistasi. Liitä mukaan myös kuva.
Nyt on vielä niin aikainen aamu, että kerrompa eilisestä. Eilen oli kiva vapaapäivä, kävin tapaamassa ravintoterapeuttia ja sen jälkeen ponnahdin yllätysvisiitille kummipojan perheen luo. Oli huippua nähdä pitkästä aikaa rakkaat ihmiset!

Kuva alkuviikolta, jolloin aurinko kuului vielä vallitsevaan vuodenaikaan.


2. Vastaa haastajan kysymyksiin jos se tuntuu mukavalta.
Jep, vastailen...

3. Huijaa ja muuta haastetta mieleiseksesi.
Eiköhän tää ole jo tarpeeksi sekava haaste muutenkin...

4. Keksi vaikkapa 10 kysymystä, koska 11 luku on outo.
En taida jaksaa keksiä.


Annan kysymykset:

5. Mistä sait ajatuksen oman blogin perustamiseen?
Olin lueskellut muiden blogeja jo pitkään ja blogimaailma inspiroi mua niin, että oli pakko ryhtyä itsekin kirjoittamaan. Tosin vasta pitkän sulattelun ja pohdinnan jälkeen uskaltauduin aloittamaan.

6. Oletko koskaan katunut tai miettinyt lopettamista?
En. Joskus raskaina aikoina olen miettinyt, että nillitys ei kuulu blogiini ja kokenut huonoa omaatuntoa siitä että kirjoitan paskoista jutuista blogiin. Mutta kaippa ne huonotkin ajat ja fiilikset kuuluu elämään ja kirjoittaminen auttaa jaksamaan. En halua sokerikuorruttaa elämääni, vaikka kivoista jutuista pääasiassa kirjoittelenkin.

7. Mitä asioita et suostuisi blogissasi lukijoille jakamaan?
Olen aika avoin ihminen, joten olen kertonut blogissa jo aika paljonkin. Mutta kyllä joku raja mullakin kulkee. Paljastin kuitenkin kasvonikin, vaikka olin aina vannonut etten sitä koskaan tekisi... Never say never!

8. Mitkä asiat lukemissasi blogeissa ihastuttaa/vihastuttaa?
Rakastan hyviä ja kauniita kuvia. Tietysti myös laadukas tekstisisältö ja mukaansatempaava kirjoitustyyli vetoaa muhun. Erilaiset tyylit, taidot, ideat ja jännät toteutukset innostavat ja inspiroivat mua valtavasti. Ainoa asia, mikä joissain blogeissa ärsyttää on se, jos koskaan ei saa omaan kommentiinsa mitään vastausta. Ai joo, ja kyllähän mua vihastuttaa ne sanavahvistukset kommentoinnissa! Päässä alkaa heti kiehua, kun lonkerot napsahtavat ruutuun ja viidennelläkään kerralla en saa arvattua oikein niitä. Hyvät ihmiset poistakaa ne käytöstä, pliiiis!

9. Millainen kesä sinulla on ollut?
Työntäyteinen.


10. Mitä aiot vielä tänä kesänä tehdä?
Ensi viikolla aion nähdä PMMP:n vielä livenä, ennen kuin syksyllä lopettavat. PMMP:n livekeikka on ollut haaveena aina ja nyt se on toteutettava kun vielä ehtii. Tehtävänä olisi myös kesäksi haalimani kaksi lukiokurssia... Aion myös vähän huilatakin ennen koulun alkua ja syödä Ben&Jerry'siä!

Jos joku haluaa tämän itselleen napata, niin ollos hyvä! Näihin samoihin Annan keksimiin kysymyksiin saanee vastata :)