13 maaliskuuta 2013

Askartelulöytöjä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.02
Poikkesin pitkästä aikaa Tiimarissa. Sieltä löytyikin muutamia ihan kivoja sisustusjuttuja, mutta hinnat ovat kyllä nousseet ihan huimasti. Olettekos huomanneet saman ilmiön? Sisustustuotteet jäivätkin hyllyyn odottelemaan varakkaampaa ostajaa, minä sen sijaan päädyin tutkimaan -70% alennustuotteita.

Mukaan lähti musta ja valkoinen höyhenköynnös. Näistä syntyikin heti nähtyäni aikas kiva pääsiäisaskartelu idea. Tuo köynnös on siis ohutta metallista taivuteltavaa lankaa johon höyhenet on kiinnitetty. Varmasti tosi näppärää käyttää ja ihan superkaunista mun mielestä. Köynnös maksoi alessa 1,20€/rulla.

Kouluhommia piristämään uudet geelikynät. 
Puntaroin pitkään pastellisien ja näiden metallinväristen välillä, ja nyt kyllä vähän tuntuu että täytyy hakea ne pastellinvärisetkin. Hintaa ei ollut paketilla edes kahta euroa!

Laitatteko te pääsiäistä kotiin ja askarteletteko itse?11 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Olen huomannut aivan saman, että Tiimarista on tullut tosi kallis paikka. Oooh, mikä höyhenköynnös :) Ihana, ihana :) Määkin suuntasin Tiimariin, kun ikkunassa paistoi -70% alennuksien mainos. Ajatttelin, että nyt sinne uskaltaa mennä :D

littleB kirjoitti...

Joo ja joillekin tuotteille jää silti ylihintaa vaikka olisi alessakin! Ei tuolta kyllä viitsi paljon mitään ostella, kouluvihkotkin on halvempia tyyliin Sokkarilla! :)

~LOVE~ kirjoitti...

Meille tuskin mitään pääsiäishärpäkkeitä tule!!! :):) Mutta ihana nähdä mitä kaikki muut väkertelee :))

mehtäemäntä kirjoitti...

olen huomannut. Nehän mainostaa itseään nykyään sisutuskauppana. en ymmärrä miksi siitä ei niin kestävästä kiinan tuonnista pitäis maksaatollasia hintoja :O välillä kyllä tosiaan tiimarin reissullä nää alennuskorit on pelastus.

Kustiida kirjoitti...

Minä olen huomannut saman myös, Tiimarissa on kaikki kallista, siksi siellä ei tule enää oikeastaan ikinä käytyä. Ihania nuo höyhen köynnökset! Minä ostin meille pääsiäisaskartelulehden, tuolla se odottaa jatkojalostusta :)

littleB kirjoitti...

~LOVE~: Mulla olis yhdet pienet tipusetkin odottamassa ruoholle pääsyä :) Ovat itse asiassa odotelleet sitä jo kolme vuotta, saas nähä saanko aikaiseksi tänäkään vuonna :D

mehtäemäntä: Onneksi tarjoushaukkana voi tehä hyviä löytöjä joskus :)

Kustiida: Joo, eikö oo söpöt höyhenköynnökset! Mutta empäs noistakaan olis normihintaa, 4€/kpl maksanut...

Ansku kirjoitti...

Onpa kivan näköistä höyhennauhaa, tuollaisella minäkin voisin koristella kotini pääsiäiskuntoon :)

littleB kirjoitti...

Eikö! :) Mä en ole varsinaisesti mikään kausisisustaja tai -koristelija mutta näistä tuli niin kristallinkirkas visio että se on pakko toteuttaa :)

Heisi kirjoitti...

Olipas kiva löyty tuo nauha. Mulla on muutamia kani/kana-koristeita mitkä laitan pääsiäikseks eikä oikeestaan muuta. :)

Marru kirjoitti...

Oon huomannut myös saman muutoksen Tiimarista. Muuttunut tosiaan siitä ajasta, kun itse oli lapsi ja innoissaan siellä kävi halpojen juttujen perässä :)

Nyt odotellaan mitä tuosta nauhasta toteutat ;)

littleB kirjoitti...

Heisi: Mun tekis mieli ruohokin kasvattaa nyt, varmaan lapsena on viimeksi ollut!:)

Marru: Joo ei ihan enää imago ja hintataso kohtaa Tiimarissa... Harmi.
Toivottavasti saan aikaiseksi toteutuksen pääsiäiseksi aikaseksi :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review