Jaoin teille viime viikolla tässä sairastaessani ottamiani kuvan räpsyjä arkipäivän pienistä jutuista. Paljoa en ole jaksanut tehdä, ja voimat on aivan finaalissa vieläkin, joten pienistä jutuista on iloa saanut repiä viime aikoina. Kaikki mehut pitää puristaa itsestään työ- ja koulupäivistä selviytymiseen ja lopun ajan pyhitän lepäämiselle. Ja vähän mustaviinimarjamehulle ja sarvikuonollekin...

Eräänä päivänä olin aivan vedet silmissä kun entinen työkaverini soitti. Olin ajatellut häntä monena päivänä enkä ollut vain saanut aikaiseksi soittaa mutta hänpä soittikin mulle yllättäen. Olipa niin kiva vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa!

Ruuanlaitto on ollut todella vähäistä viime aikoina mutta yhtenä päivänä hemmotteluksi itselleni ostin pihvin ja valkosipulivoita, nams!

Big lovea on tullut tuijoteltua boksilta jokunen jakso. Katsominen tapahtuu tosin useassa osassa, koska uni voittaa yleensä aika pian. Onneksi olen tajunnut siirtyä katselemaan ohjelmia sänkyyn iPadilla niin nukahtaminen kesken ohjelman ei haittaa :)

Ostin itselleni uuden sydänmagneetin. Vaan siksi koska oon niin hyvä :)

Ja uusia sipsejäkin, palkinnoksi... jostain :)
Oikeastihan en ole sipsejä mussuttanut pitkään aikaan. Muistattekos kun jossain vaiheessa tunnustin mussuttavani sipsuja joka hiton ilta! Nyt en ole kantanut lastuja kotiin moneeeeen kuukauteen, yes!

Lehtiäkin on tupsahdellut näytenumeroina luettavaksi. Ihan kiva, just kun kerkesin puhua siitä että mietin minkä lehden tilaisin. Olispa muuten mahtavaa saada kaikista varteenotettavista lehdistä näytenumero joita vertailemalla voisi sitten tehdä päätöksen!

Vapaa-aamuina olen herkutellut tiramisu"lattella."
Tämä kotitekoinen "lattehan" valmistuu siis ihan suodatinkahvista ja soijamaidosta, eikä mulla ole sen kummempia koneita käytössä. Nyt olen tosin käyttänyt kahvina lahjaksi saamaani Pentikin Tiramisukahvia josta tulee kyllä ihan taivaallinen yhdistelmä tuon soijamaidon kanssa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, niin herkkua!

Viimekertaisessa postauksessa sanoin taivaan olevan kuin karkkia joinakin aamuina, mutta toisina aamuina puissa kasvaa timantteja! Harmi että olin liian kylmissäni menemään parvekkeelle kuvaamaan tuota koivua, mutta näky oli kuin jostain sadusta. Jäätyneet vesipisarat jotka pakkasaamuna kimmelsivät auringonsäteiden osuessa niihin näyttivät aivan välkkyviltä timanteilta. Kaunista <3

Kaunista viikkoa teillekin pupuset!