07 heinäkuuta 2012

Trööööö sano sarvikuono

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.00
Vai miten ihmeessä ne sarvikuonot ääntelee? Mun nenä sanoo kuitenkin niisk ja suusta kuuluu atshiuuuu! niin arvasin että jossain kohtaa saan kärsiä siitä että mehustelin alkukesän ja kevään sujuneen historiallisen hyvin allergioiden suhteen. Nyt sitten ilmeisesti heinien kukintaa ei pystykään enää ohittamaan yhtä sujuvasti. Normaalistihan alan saada ekat oireet tammi-helmikuun paikkeilla ja astmalääkkeitten annostukset nostetaan jo alkukeväästä. Koivu, leppä ja pujo on yleensä ne mun pahimmat viholliset. Tänä keväänä oli sitten ilmeisesti lääkitys kohillaan kun kaikki manasivat ennätyksellisen pahaa allergiakautta ja meikätyttö se vaan porskutti lähes ilman oireita. Unbelievable! Mutta että nyt sitten heinät, pöh.


Mutta ei hätää, sarvikuono riensi apuun! Eilen koko päivän pärskittyäni tajusin vihdoin kaivaa kannun kaapista. Olin viettänyt lähes koko päivän iskän pihalla auringossa makoillen, joten siitepölyä oli varmaan kohtuullisesti kertynyt rööreihin. Siellä limakalvoilla ne sitten pölyt vielä illallakin nenää kutittelivat. Pikaiset huuhtelut ja kappas kun on heti helpompi hengittää. Kun nyt muistaisikin tuon käytön, vaikka ihan joka päivä näin siitepölyaikaan. Siitepölyallergian lisäksi myös flunssassa ja poskiontelovaivoissa sarvikuono on ystävä, wink wink vaan jos joku siellä kesäflunssaa potee! Mun elämä sairastaessa on helpottunut melkoisesti sarvikuonon hankkimisen jälkeen, joten voin lämpimästi suositella tuon hankkimista!

Kuva ja lisätietoa Sarvikuonosta täältä.


7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Sarvis om kyllä elämää helpottava asia. Liian harvoin tulen sitä käyttäneeksi, yleensä vasta sitten kun nenä on jo totaalisen tukossa.

littleB kirjoitti...

Miten se niin helposti sujahtaakin takasin kaappiin ja unohtuu taas sinne. Sit ku viimeisissä tuskissaan miettii et kaiken oon kokeillu miten olo vois helpottua tajuuaa sarviksen olemassa olon :) Varmasti mäkin selviäisin paljon vähemmillä lääkkeillä jos muistaisin tota käyttää säännöllisesti.

Pinkki työhuone kirjoitti...

Tuo vekotin on kyllä kätevä! Mutta en oo tiennytkään, että sitä on punaisenakin! NIIIIIN epistä, mulla on tyhmä sininen! :D Tsemppiä allergiaoireisiin, toivottavasti helpottaisi pian!

littleB kirjoitti...

Mullakin on tyhmä sininen. Mietin itseasiassa tänään et tulisko tuota pidettyä enemmän näkösällä ja siten käytettyä enempi jos olisi vaikka musta tai vaikkapa pinkki! :)

Jenniemi kirjoitti...

Mun on pitännyt kanssa tollanen hankkia, kun sisko on niin kovasti kehunut.

http://tuplaongelma.blogspot.fi/2012/07/versatile-blogger-award-pt-jenniemi.html

nooruska kirjoitti...

sarvikuono on aivan mahtava keksintö! flunssan alkaessa täydellinen pelastus, en tosin joka päivä sen kanssa lotraa, semmoinen projekti se on ;-).

littleB kirjoitti...

Sarvikuonosta kansalaisvelvollisuus! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review