Yves Rocherhan oli siis mulle SE juttu silloin joskus, kauan kauan sitten. Silloin paksujen katalogien selaaminen oli jännää ja jotenkin erilaisten tilaajalahjojen (tossua, pussia, huivia, mitä lie...) innoittamana tilasinkin puljusta usemmankin kerran meikkejä ja muuta sälää. Olin varmaan silloin joku ala-aste- ja yläasteikäinen ja tilaukset tehtiin silloin käsin tilauslomakkeelle. (Miten muuten onkin niin absurdi ajatus että tilaisi vaikka H&M:ltäkin nykyään postitse tilauslomakkeella ja odottaisi paketin saapumiseen saakka mahtoiko omaa kokoa olla jäljellä, ihan hullua! Ja eihän tästä oikeasti niiin montaa vuotta ole aikaakaan!) Jossain kohtaa lippujen ja lappujen leikkailu ja liimailu ja joka viikko tuleva mainosposti alkoi ärsyttää ja ryhdyin ostamaan meikkini muualta ilman askartelua. 

YR:n liikkeessäkään ei ole tullut vierailtua kaikkien näiden vuosien aikana kuin ihan muutaman kerran ohikulkiessa. Nyt Yves Rocher on jotenkin varmaan nousemassa muiden ysäri-ilmiöiden myötä uuteen kukoistukseensa kun joka toisessa blogissa tuntuu vilkkuvan merkin uusia tuotteita. Itsekin poikkesin jokin aika sitten liikkeessä ja ostinkin edullisen suihkugeelin. Ja menimpä sitten minäkin haksahtamaan nettitilaukseenkin hyvän tarjouksen perässä, mutta vain hyvin hyvin pienen tilauksen verran. 


Kauniit kuvathan vetoavat muhun ja niin sitä hairahtuu. Mutta edelleenkin olen ihan samaa mieltä kuin silloin joskus aiemmin että merkin markkinointi kulkee ihan eri tietä kuin itse tuotteet. Imago, purkit ja kuvat antavat odotuksen jostain hienosta ja ylellisestäkin ja tuotteet sitten ovat... no, ihan kivoja.


Pieneen tilaukseeni sisältyi jauhemainen aurinkopuuteri, joka toimi tilauksen innoittajana. (Tarjoukseen sai siis valita minkä tahansa tuotteen ilmaiseksi.) kabuki, kookos-ananas suihkugeeli ja kookos huulirasva.Tätä aurinkopuuteriahan voi käyttää sekä kevyenä aurinkopuuterina että peittävämpänä meikkivoiteena. Olen ehtinyt vasta muutaman kerran testailemaan aurinkopuuterina tuota ja ihan ok se on ainakin siihen tarkoitukseen. 


Tämän suihkugeelin kanssa kävi sama kuin joku aika sitten ostamani toisenkin suihkugeelin kanssa. Tuoksuu pullosta nuuhkittuna taivaalliselle mutta eipä sitten muuta. Kilometrin mittainen miinus myös erittäin epäkäytännöllisestä korkista. Liekkö heillä Ranskassa sitten useampi kuin kaksi kättä jolloin purkin käsittely märillä käsillä suihkussa on hieman helpompaa.


Ja ei sen kummempaa kommentoitavaa huulirasvastakaan. 
Ihan ok.

Paljoa ei pussi tästä paketista köyhtynyt, mutta eipä tällä saavutettu sen kummempaa wau-efektiäkään. Kai sitä voisi sitten sanoa että hinta-laatusuhde näissä on kohdallaan?
Mutta ompahan tämäkin kokeiltu, ja miksei joskus uudestaankin. 

Kuuluiko Yves Rocher sinun nuoruuteesi ja käytätkö merkin tuotteita vielä?