26 heinäkuuta 2012

Kesäarvonta

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 19.00
Nuuhkuttelin täällä onnessani LCN:ltä saapuneita uusia ihanaisia tuotteita ja ajattelin että olisipas kiva jakaa teidänkin kanssa nämä namuset tuoksut. Keksimpäs sitten, että arvonkin teidän ihanaisten lukijoideni kesken yhden näistä LCN Marry Me Berry voiteista. Ja koska kesä ei suinkaan ole vielä ohi, vaan vasta alkamassa, tämä olkoon Littlebigthingsin KESÄARVONTA!Arvontaan on mahdollista osallistua kolmella arvalla.
Yhden arvan saat kommentoimalla millaista käsivoidetta käytät vai käytätkö ollenkaan.
Kaksi arpaa saat lisäksi liittymällä lukijakseni/olemalla lukijani Bloggerin kautta.
Kolmannen arvan saat edellisten lisäksi linkittämällä tämän arvonnan omaan blogiisi. Linkityksessä voit käyttää oheista kuvaa.

Osallistumisaikaa on aina ensi viikon 
sunnuntaihin 5.8.2012 klo 21 asti.
Hirmusti onnea kaikille arvontaan!

Huom! Mikäli et ole rekisteröitynyt lukija, keksi itsellesi nimimerkki jotta tunnistan sinut.

Huomenna tulossa hieman lisääkin juttua näistä namusista LCN tuotteista. Maahantuojan sivuilla Marry Me Berrystä sanotaan näin:
Marry Me Berry käsivoiteen sisältämä mustaviinimarjauute sisältää runsaasti ihon kuntoa parantavaa antioksidanttista C-vitamiinia. Lisäksi tuotteen mietoja hedelmähappoja sisältävä vadelmauute sopii myös herkälle iholle.


22 kommenttia:

Pepper kirjoitti...

Arvontaa jee :D Enpä ole LCN:n tuotteita ennen kokeillutkaan. Tilasitko siis jostain, kun sanoit että "saapuivat"?
Kolmella arvalla mukana. Käsivoidetta tulee käytettyä suht säännöllisesti talviaikaan. Ehdoton suosikkini on Lóccitanen Shea butter-käsivoide, aivan loistava tuote!

mehtäemäntä kirjoitti...

Ihana blogi...ehdottomasti jään kuolaamaan listoille :P kahdella arvalla siis mukana arvonnassakin.

Hanna ★ kirjoitti...

Minä en ole kovin ahkera käsien rasvaaja. Tartun käsirasvaputeliin yleensä vasta kun kädet jo tosi kuivat.
Mukana kahdella arvalla! Palkinto kuulostaa tosi herkulliselta =)

maija kirjoitti...

Osallistun yhdellä arvalla :) Käytän nopeasti imeytyviä käsivoiteita.

littleB kirjoitti...

Pepper: Olen itse LCN kynsimuotoilija joten rasvat siis saapuivat normaalin geelitilaukseni mukana asiakkaille myyntiin. Ja ihan itse olen siis arvonnan sponsoroija :)
Kuluttaja-asiakkaille on myös vastikään avattu verkkokauppa josta näitä herkkuja ja muutakin kivaa saa:
http://www.kauppa.riimin.fi/

Nöpsö kirjoitti...

Kolme arpaa mulle nam. :) Käytän todella vaihtelevasti käsivoiteita. Joskus tuntuu, että iho on niin koppura ettei sormet taivu. Välillä taas saattaa olla pitkä aika ettei tarvitse käyttää ollenkaan. Silloin kun tarvitsee käyttää niin nopeasti imeytyvää voidetta.

MieVaan kirjoitti...

Käsivoiteita käytän yleensä syksystä kevääseen, jostain syystä kädet on kesäisin paremmassa kunnossa joten käsivoiteta ei tarvitse usein. LV:n kosteusvoidetta mutta välillä kokeilen muitakin.

Kahdella arvalla ollaan mukana. Hyvää kesää.

Jenni kirjoitti...

En käytä käsivoidetta ollenkaan, mutta kynsinauhoja öljyän ahkerasti. Kolmella arvalla mukana :)

Henna73 kirjoitti...

Erisanin käsivuode on mulla käytössä.

Yhdellä arvalla mukana.

Irina kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana, ehdottomasti! Tällä hetkellä käytössä on Lumenen mikäliemustikka-käsivoide. Ihan jees kyllä, mutta ihanan tuoksuisia käsivoiteita vastaanottaisin aina mielelläni! :)

aiai kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana! Tällä hetkellä käytössä on The Body Shopin hamppukäsivoide.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kesäinen nimi :)
Täytyy käydä tutustumassa näihin ihanuuksiin. Toivottavasti onni suosii :)

Amaalia

annuli kirjoitti...

Varmasti ihanan tuoksuista tuo käsirasva... ♥♥♥
Käytän itse sitruunainen tehoihoito-käsirasvaa kun tämä kosteuttaa hyvin kädet ja kynsinauhat ja kai nuo kynnetkin siitä tykkää :)

kahdella arvalla muikana siis.

Sari kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan!
Itse käytän pääasiassa Acon tuoksullisia käsivoiteita. Muistan harvoin rasvata käsiä ja toivon hyvän tuoksun koukuttavan käsien rasvaukseen.;)

Ginger kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana! Käytän käsivoidetta päivittäin, ja tämä on varmasti ihanan tuoksuinen ja tekisi jokapäiväisestä käsien rasvauksesta pienen hemmotteluhetken. :)

Beate56 kirjoitti...

Käsivoidetta tulee käytettyä varsinkin talvella vielä enemmän, kun kylmyys ja kuiva ilma kuivattaa ihoa. Laitanpa linkin blogiini ja kahdella mukana.

Sude kirjoitti...

Täälläkin olis käyttöä käsivoiteelle , joten heitämpä arpani mukaan :)

ahle kirjoitti...

Olen yhdellä arvalla mukana. Minulla on kotona parissakin eri paikassa pumppupullossa LemonJuice & Glycerinin käsivoidetta, ja usein ohikulkiessa tulee laitettua. Tuoksu on minulle se ratkaiseva muttu, eli voin hyvin vaihtaa merkkiä jos tulee hyvätuoksuinen tuote eteen..

Heitukka kirjoitti...

Yhdellä mukana!
Käytössä yleensä ainakin 3 käsirasvaa, yksi vessassa, yksi käsilaukussa mukana ja yksi jossain sängyn lähettyvillä. Nyt taitavat olla Nivealta, Yves Rocherilta ja tuo samainen Lemon juice & glycerin.
Minusta tärkeintä on nopea imeytyvyys ja se, ettei käsiin jää epämiellyttävää kalvoa. Ja tietyisti hyvä tuoksu!

lentoemo kirjoitti...

Nivean käsirasva on tällä hetkellä käytössä, mutta merkki vaihtuu kaiken aikaa, koska pidän uusien kosmetiikkatuotteiden kokeilemisesta. Tämä on ihan uusi tuttavuus..

Nino kirjoitti...

Kesäisin käteni eivät voiteita kaipaa, mutta talvella ne muuttuvat niiden suurkuluttajiksi. Viime vuonna käytössä olikin Acon "Rich Care", tuntuu ja tuoksuu hyvältä ja sisältää rapsiöljyä. Tuo marry me berry näyttää siltä etä voisi laittaa vaikka jäätelön päälle :)

Pinkki työhuone kirjoitti...

Jee, kahdella arvalla mukana! :) Olen hyyyvin satunnainen käsivoiteiden käyttäjä, mutta jos joskus löydän jonkin ihanantuoksuisen ja nopeasti imeytyvän voiteen niin käytän sen kyllä äkkiä loppuun. Tämä marjavoide vaikuttaa juuri hyvältä! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review