Olen kirjoitellut jo aiemminkin tästä intoilemastani Veetin Hair Minimising Body Lotionista. Olin tuon lopulta jo hylännyt mielessäni turhakeosastoon testaamatta koska hintaakin voiteella oli. Nyt joku viikko sitten huomasin tuon olevan Sokoksella halvempi kuin Anttilassa (kuten muuten aika monet muutkin tuotteet, believe it or not!), ja jotenkin alle vitosen hinta ei enää tuntunutkaan niin pahalta. Samalla testiin nappasin RFSU:n uuden Quick Fix shaving lotionin.


Olen tätä Veetin body lotionia nyt testaillut siis muutaman viikon. Tulosten raportointi on kyllä aika hankalaa, kun ei tiedä miten karvankasvua tulisi oikeen mitata. Olen käyttänyt tätä päivittäin tai lähes päivittäin jalkoihin ja satunnaisesti käsiin ja kainaloihinkin. Ja tietenkin haluan uskoa että tällä jotain tehoa on ollut. No, ainakin tuntuu siltä, että kinttuja ei ole tarvinnut yhtä usein ajella kuin ennen ja sänki ei näytä yhtä pahalta kuin ennen. Toki kelikin on vaatinut pitkiä housuja viime aikoina eikä ole rantsussakaan tarvinnut näyttäytyä.
Pelkäsin aiemmin että saattaisin olla allerginen tälle voiteelle, mutta turhaksi osoittautui se pelko ainakin tämän herkän ihon version kanssa. Veetin karvanpoistotuotteita en ole koskaan pystynyt käyttämään, mutta tämä voide ei haise eikä tunnu sen kummemmalle kuin tavallinen kosteusvoidekaan. Testaus jatkuu ja raportoin myöhemmin lisää jos tulokset muuttuvat radikaalisti.


Siskon suosituksesta päätin kokeilla tätä RFSU:n Quick Fix shaving lotionia. Tätä voidettahan olisi tarkoitus käyttää ihan ilman vettä ja sisko sanoikin sen toimivan hyvin, jos kiireessä lähtiessä huomaakin kinttujen kaipaavan höylää. Voide jää iholle toimien samalla kosteuttajana. Itse olen testaillut tätä vain suihkussa ja hyvin on kyllä niinkin toiminut. Testailu jatkuu tämänkin kanssa.

Olettekos testanneet näitä karvankarkottajia?