Eilisessä arvontapostauksessa sanoinkin esitteleväni uusia 
LCN Cake and Pie tuotteita tänään tarkemmin.
Intoilin tuotteita jo aiemmin kesällä niiden tultua myyntiin, mutta vasta nyt sain tilattua noita itsellekin testiin ja myyntiin. Kuten nimikin kertoo löytyy sarjasta melkoisen herkkuja tuoksuja ja minä kun tunnetusti olen kaiken herkun ja ihanien tuoksujen perään, on nämä kyllä ihan mun unelmatuotteita! Otin aluksi testiin muutaman eri käsivoiteen ja huulirasvan. Voide on tuttua, taattua LCN:ää, nopeasti imeytyvä keskitason kosteuttaja ja tuoksut todellakin syötävät! Sitruuna-omenapiirakan tuoksuinen huulirasva on ihanan sitruunaisen kirpakka tuoksultaan ja ihanan keveä ja pehmittävä huulilla. NAMS!

Cake and Pie sarjan tuoksuja ovat mansikkajuustokakku, sitruuna-omenapiirakka, boysenmarja, banaani ja kookos ja vadelma ja mustaherukka sekä green tea twister. Ja löytyy niin käsivoidetta, huulirasvaa, kynsinauhaöljykyniä ja kylpysuolaa. Saatavana on myös erilaisia tuotesettejä.

Vähän pelkään että nämä namut taitavat olla kesän kausituote, joten aion ainakin itse tilata näitä jemmaan enemmänkin. Kovasti nämä ovat ihastusta herättäneet ja varmasti talvellakin on ihana nuuhkia näitä kesäisiä tuoksuja. Kuluttajillehan on avattu myös oma verkkokauppa, joten sinäkin pääset ostoksille tästä.

Ja muistakaahan tosiaan osallistua arvontaan! 
Osallistumisaikaa on vielä ensi viikon sunnuntaihin saakka.
Loppuun vielä muutamia kesäisiä kynsiä joita täällä pajassani on viime aikoina syntynyt.