19 kesäkuuta 2012

Työ haittaa vapaa-aikaa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.00
Nyt tuntuu olevan taas niin miljuuuuna rautaa tulessa ettei tiedä miten ihmeessä saisi tunnit riittämään vuorokaudessa kaikkeen!


HÄN saapui vihdoin eilen!
Puolentoista kuukauden odotus palkittiin ja ihanaiseni on nyt kotona!
IPadihan tuli siis minulle palkintona Buzzadorin kilpailusta, hehkutusta aiheesta täällä. Eilen töistä kotiin raahauduttuani olin valmis sohvalle telkkaria katsomaan (eli nukkumaan). Postipoika oli kuitenkin vihdoin kiikuttanut tuon pitkään odotetun saapumisilmoituksen, ja empähän malttanut odottaa enää pidempään ja kiskoin oranssit paholaiset jalkaani ja kipsutin postiin. Oli muuten ihan maailman parhain voittajaolo pienen lenkin jälkeen piristyneenä iPad repussa, niiin parasta! Ilta menikin ihmetellessä ja rassaillessa tuota. Gossip girlkin hujahti harmillisesti ohi vallan kun tuosta niin intoilin. Voivoi.


Mä oon niin onnellinen tosta, kyllä nyt kelpaa sohvalla köllötellä kun tuollainen on kaverina! Mullahan on ennestään vain pöytäkone, joka aavistuksen rajoittaa tätä nettailua tai oikeastaan nettailun paikkaa. Mutta eipä enää! Olin hiljaa mielessäni suunnitellut läppärin tai jonkun tabletin ostoa ja nyt tuo pelmahti mun elämään juuri parhaalla hetkellä ja säästi rahani.

Innostuin myöskin tuosta Pinterestistä. Nyt on kutsu vastaanotettu ja pitäisi rueta muokkailemaan sitäkin. Uusi jänskä maailma avautuu tuostakin! Voi kun olisi aikaa kaikkeen, nyt on taas liian paljon kaikkea innostavaa ympärillä! Aavistuksen tuntuu työ nyt kyllä haittaavan vapaa-aikaa, muutaman tunnin unilla (varsinkaan jos sekin vähän on nukuttu sohvalla) kun ei oikein jaksa hyvin töissä. Töihin tästä on nyt kuitenkin itsensä revittävä ja jatkettava taas yötä myöten intoilua. Tänään menen tapaamaan ravitsemusterapeuttiakin ja kuulemaan olisiko siellä mitään uutta ideaa mun ruokavaliooni. Ja jos ei, niin voin sitten ihan hyvin kesän elää jätskilläkin :)

Olettekos te innostuneet Pinterestistä ja miten ja mihin sitä käytätte?

4 kommenttia:

fcookie kirjoitti...

Oliko sillä ravitsemusterapeutilla jotain hyödyllistä sanottavaa?

Kaisa kirjoitti...

Voi ihanuutta, mekin saatiin omamme vähän aikaa sitten ja en voi kun ihastella, miten hyvin blogeja pääsee tolla pläräilemään. <3 Ja pinterestiä tietenkin. Useimmiten ihmettelen muiden tekemiä DIY-projekteja, niitä on Pinterest täysi!

littleB kirjoitti...

No eipä juurikaan. Tätä mun mahaa on tutkittu ja tästä olen kärsinyt varmaan 15vuotta eikä tää tule kait tän paremmaksi koskaan muuttumaan. Lähinnä nyt juteltiin tuon ravitsemusterpan kanssa et yrittäisin nyt säännöllistää ruokailuja, juoda enemmän vettä ja ainakin jättää kahvin pois.

littleB kirjoitti...

Pomppiipas nää kommentit nyt mielenkiintoseen järjestykseen... prkl.
Kaisa: Tuo iPad on kyllä niiiiin ihana. Tänään kotona oli odottelemassa sille tilattu suojakotelokin, nyt sitä pystyy kuljettelemaan mukanakin.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review