10 huhtikuuta 2012

Neiti petroolikynsi

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.00

Se on ihan varma kevään merkki kun kynnet alkavat kasvaa kuin silmissä. Minä, joka olen maailman laiskin omia kynsiäni huoltamaan ahdistun tietenkin tästä, koska kevään tullen huoltoväli lyhenee entisestään ja kynsiä saa olla huoltamassa jatkuvasti. Eilen sain kuitenkin kaikesta vetkuilusta huolimatta huollon tehtyä. Edellisestä huollosta olikin kulunut jo viisi viikkoa kun kalenterista tarkistin. Itsestä kun aika tuntui ihan parilta viikolta, "kun vasta huolsin"...


Pituutta saa kynsistä tosiaan ottaa ihan kunnolla pois aina huollossa että puhelimen käyttäminen onnistuu vielä viimeiset viikot ennen seuraavaa huoltoakin. Onnettomat kuvat ei oikein taas tee oikeutta väreille, mutta aikas säpäkät petroolit ne on. Josko jo ensi viikolla täällä kuvailtaisiin kynsiäkin ihka uudella kameralla. En niin malta odottaa!


Tiedättekös muuten mikä on ihan parasta näinä keväisinä aamuina kun on jo valoisaa? 
Tykkään niin valoisan aikaan herätä vähän aikaisemmin kuin tarvitsisi, keittää soijalatte ja istua koneelle lukemaan blogeja ja muuta kivaa. Nautin sisälle pilkistävistä auringonsäteistä ja ulkoa kuuluvista linnun sirkutuksista. Hetkinen aikaa itselle ja päivä lähtee paljon muikeammin käyntiin :)

Ihanaista viikon alkua kaikille!
Mitäs teidän aamuihin kuuluu?


6 kommenttia:

Hanna ★ kirjoitti...

Kauniit kynnet! Mä olen huomannut myös ettei kynsistä tahdo saada millään sellaista kuvaa, että se tekisi oikeutta kynsille. Tosin minulla ei ole mitään huippukameraakaan...

littleB kirjoitti...

Niimpä! Saa nähdä kuinka paljon hermoja koetellaan uudenkin kameran kanssa noitten kynsikuvien kanssa... Loputtomasti sais kyllä aikaa tuhrata jo ensin kuvaamiseen ja sit käsittelyyn et sais geelit ja glitterit näyttämään kuvissa samalta kuin livenä. Voi olla ettei mun hermoilla tuu koskaan onnistumaankaan... :)

Inanaa kirjoitti...

Mun kynnet on ihan naturel vaikka joskus olenkin haaveillut, että saisi kokeiltua akryylikynsiä. Viime kuukausina on jostain syystä kynnet olleet todella huonossa kunnossa ja katkeilleet todella herkästi. En tiedä mistä se johtuu, mutta aloitinkin muutama viikko sitten säännöllisen D-vitamiinin syönnin. Nyt olen ajatellut, että leikkaan kynnet aivan nysiksi ja päivittäin sudin niihin kynsinauhakynällä ja ennen nukkumaanmenoa vielä rasvaisin kädet. Kevät ja kesä tulee ja mä haluan päästä piiiiitkästä aikaa lakkaamaan mun kynsiä!!! :)

littleB kirjoitti...

Kuulostaisi siltä että kyntesi ovat kuivat, parasta lääkettä siihen on juuri kynsinauhojen öljyäminen ja käsien runsas rasvailu. Kynsien leikkaaminen toki kannattaa vaihtaa viilaukseen, sekin voi vaikuttaa.

Toisaalta kaipaan itsekin välillä kynsien lakkailua, varsinkin kesäksi kun on niin herkkuja värejä tarjolla. Mutta laiska kun olen, niin tällä hetkellä geelit on hyvä ratkaisu mulle kun pysyvät siistinä useamman viikon :)

Inanaa kirjoitti...

Mä en olekaan leikellyt kynsiäni vaan antanut pitkän aikaa olla tai sitten oon viilannut. Mietin vaan et jos kerran leikkaisi ne ihan lyhyiksi, niin jos ne siitä vaikka tokenisivat.

littleB kirjoitti...

Ok. Pitäis itsekin aloittaa käsien ja kynsien tehohoito, ihan hirmuisen kuivakkaassa kunnossa omatkin kädet nyt.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review