Ihminen on väsynyt ja raahustaa päivästä toiseen odottaen sitä hetkeä kun pääsee taas illalla köllähtämään unten maille. Aamulla ensimmäinen ajatus on se, että tänään menen ajoissa nukkumaan etten olisi taas huomenna näin väsynyt. Sama toistuu seuraavana aamuna. Sohvaa lähestyminen "telkkarin katselu" tai "hetken silmien lepuuttamistarkoituksessa" on tässä tilassa ankarasti kielletty. Hetken lepo kun voisi olla vaikka vuorokauden mittainen totaalitajuttomuus.

En taida olla ihan toipunut keuhkokuumeestani vieläkään. Tälläisessä pienessä kuumeessa ja säryssä töissä oleminen vie voimat aivan finaaliin. Töistä tullessa ei jaksa, ei pysty tekemään mitään. Ompa väläytelty sitäkin, että työpaikalla olisi hometta, mutta saas nähdä ruetaanko asiaa koskaan tutkimaan. Selittäisi kyllä melko hyvin meikäläisen pitkään jatkuneen oireilun...
Mutta jos on asukas puolivaloilla, niin sitä on kyllä tämä asuntokin.


Tervetuloa meille, takkia naulakkoon olkaa hyvä vaan! Miten niin pimeä?!?
Eteisen elämää rumempi spottivalaisin on asunnon entisen omistajan paikalleen jättämä. Valaisimen kiinnityksessä on käytetty jotain sellaista keinoa, jota en ole vielä keksinyt asunnossa asumani viiden vuoden aikana että saisin hävitettyä kapistuksen. Lamppu on myös oikosulussa, polttaa lamppuja ja sulakkeita melko tiuhaan. Viimeksi ostetut sikahintaiset ledihalogeenit eivät tuoneet kestoikänsä puolesta poikkeusta edellisiin yrityksiin. 
Note to self: Tilaa sähkömies.Keittiön valaisin syö myös tyyriitä pikkuhalogeeneja. Paikallisesta halpahallista niitä saa kuitenkin suht edullisesti. 
Note to self: Käy ostamassa lamppuja keittiöön.


Vessan valaisin on myös ajalta tämän talon valmistuminen. Vasemmalla puolella oikosulku. Vähän jännitystä ja extremee suihkussa käymiseen, koska valot sammuvat kokonaan!
Note to self: Älä mene koskemaan tähän. Tilaa se sähkömies.

Viitsiikö enää edes mainita että olohuoneen kattokrunustakin on palanut yksi kuudesta lampusta... Ihan törkeän hintaista ostella tuohonkin koko ajan lamppuja, noin 7 euron kappalehintaan. Herra sähkömiehen vierailu saattaisi auttaa myös, jos oikeasti täällä on jotain vikaa vikaa vikaa minkä vuoksi lamppuihin menee koko omaisuus. 
Note to self: Säästä että voit tilata sähkömiehen. (Tai sitten osta kynttilöitä.)

Ja joo, salamattomat kuvat ehkä aavistuksen korostavat asunnon pimeyttä, mutta kyllä täällä oikeastikin on melkoisen hämärää... Mutta hei, aamut on sentään valoisia! :)