Nappasin ihanaisen Eevan blogista hauskan haasteen. 
Milloin minä viimeksi...

Viimeksi minä ilahduin hyvästä kohtelusta terveyskeskuksessa. Vaihdoin vastikään terveyskeskusta yksinkertaisesti henkilökunnan ja palveluasenteen vuoksi. Pitkästä aikaa sain uudessa tk:ssa sellaista kohtelua kuin mielestäni jokaisen kuuluisikin saada. Meinasin purskahtaa itkuun kun ensimmäistä kertaa lääkäri kysyi, että miten jaksan henkisesti näin kovien kipujeni kanssa.

Viimeksi minä nauroin toissapäivänä erään lystikkään herran jutuille <3

Viimeksi minä itkin väsymystäni parisen viikkoa sitten.

Viimeksi minä suutuin kun joku ei pitänyt lupaustaan. 

Viimeksi minä häkellyin tai oikeastaan repesin nauruun kun minua viime viikolla luultiin kaksi kertaa parikymppiseksi, tai ainakin alle kolmekymppiseksi. Täytin viime viikolla 38.

Viimeksi minä kokeilin jotain kun päätin muuttaa opiskeluasennettani. Suorittamisen sijaan yritän keskittyä oppimaan ja hankkimaan tietoa ja taitoa tulevaisuutta varten. Myös kesällä aion kokeilla jotain todella ennenkuulumatonta, varasin nimittäin laulukurssin!

Viimeksi minä urheilin viime perjantaina. Olin Lavis-tunnilla. Oletteko kokeilleet? Kyseessä on siis lavatanssin ja jumpan risteytys, tanssia ilman paria. Hikistä hommaa ja ihan superhauskaa!

Viimeksi minä luin sivuaineen kurssikirjaa, Viestinnän vallassa, joka käsittelee joukkoviestintää. Tosi kivaa vaihtelua kirjallisuuden teorian jälkeen.

Viimeksi minä herkuttelin tänään päiväkahvilla parilla gluteenittomalla pikkupuustilla. Illalla ostin kaupasta pari pikkukarkkipussia...

Viimeksi minä ostin bullet journalia varten muutamat uudet tussit, paidan, leggarit, ripsivärin ja lukon salille vaatekaappia varten.

Viimeksi minä tapasin kiropraktikkoni. Paitsi että hän on ihan huipputyyppi, on hän myös käsittämättömän taitava siinä mitä tekee. Tämä kokovartalojuminainen käveli pois vastanotolta tänään jälleen onnellinen hymy naamallaan :)

Viimeksi minä päätin olla itselleni armollisempi. Voi kun oppisi vähän hellittämään, joskus vaan lepäämään ja tyytymään siihen "ihan hyvään" täydellisen tavoittelun sijaan.

Viimeksi minä inspiroiduin ihmisten ihanista bullet journaleista instagramissa. Hitsi kun osaisi itsekin piirtää ja voisi kuvittaa oman bujon yhtä kivasti!

Viimeksi minä kuuntelin Happoradion uutta levyä Kauniin kääntöpiiri, joka on muuten ihan törkyhyvä! <3

Milloin sinä viimeksi ja mitä? Kerro jotain! :)