Ihan pian koittaa odotettu viikonloppu, on nimittäin I love me -messujen aika! I love messut järjestetään tänä vuonna 21.-23.10. Helsingin Messukeskuksessa.

Itse vierailin messuilla viime vuonna eka kertaa ja tykkäsin kovasti. Nämä ovat ehdottomasti mielenkiintoisimmat ja houkuttelevimmat messut omaan makuuni. Messujen teemat; terveys, kauneus, muoti, koru ja kello ja luonnollisesti kiinnostavat kaikki ja joka osastolta löytyy paljon ohjelmaa, kivaa nähtävää, kokeiltavaa ja ostettavaa. Tänä vuonna täytyneekin tehdä tutkimustyötä etukäteen kaikesta ihanasta mikä pitää nähdä ja bongailla muistiin hyvät messutarjoukset. Iiiiiih, en malta odottaa!

Itse olen aikeissa viettää kivan ja rentouttavan päivän ihanan ystäväni kanssa ja ajattelin että olisi kiva jos voisin antaa myös sinulle saman mahdollisuuden :) Arvon siis yhden voittajan, joka pääsee ystävänsä kanssa messuilemaan näillä lipuilla. 

Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini kirjautuneet lukijat. Jätä kommentti jossa kerrot mikä sinua eniten messuilla kiinnostaa ja liitä mukaan toimiva sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy sunnuntaina 16.10. klo 21.00 ja postitan liput voittajalle heti maanantaina.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Onnea arvontaan!
*liput saatu arvottavaksi blogin kautta*