Hah, otsikon kirjoitettuani alkoi päässä soida Scorpionsin Wind of change ja sitten tuli mieleen yläasteen ruotsin oppikirjasarja Nya vindar. No mutta nyt ei ole kyse Scorpionsista saatika yläasteen ruotsista, vaan siitä että meikäläisen elämässä puhaltelee nyt uudet tuulet. 
Minä nimittäin sain kokoaikaisen työpaikan!

Olen ollut vuodesta 2009 osa-aikatyöläinen, opiskellut ja hakenut töitä lähes koko ajan. Viimeisen kokonaisen kuukausipalkkani olen saanut tosiaan 2009 alkuvuodesta. Voitte uskoa että olen näinä vuosina kirjoitellut hakemuksia paljon ja ravannut työhaastatteluissa ja aina lopulta joutunut pettymään. Kun tekee töitä nollasopimuksella, ei hermo lepää koskaan. Koko ajan raha-asiat ovat päällimmäisenä mielessä, kun ei koskaan tiedä paljonko tilille rahaa tulee ja milloin sitä tulee. Stressi rahasta on koko ajan hengittämässä niskaan eikä raha ikinä riitä kaikkeen mihin pitäisi. 

On surullista että monissa firmoissa ei arvosteta osaamista ja kokemusta, vaan ainoa kriteeri tuntuu olevan työntekijän (mahdollisimman pieni) palkka. Tarkoittaen sitä, että kaupan alalle palkataan nykyään usein nuoria ja me vanhat osaajat jäämme soittelemaan lehdellä. Siksipä tämän työn saaminen tuntuu erityisen hyvältä. Minulla on pitkä kokemus alalta ja olen innokas kehittymään. Tämän työpaikan sain ihan itse, omana itsenäni, omalla osaamisellani ja kokemuksella jota nyt arvostetaan ja minulle annetaan haasteita. Hakijoita oli paljon mutta minuun uskottiin. Tämä on näytön paikka!

Monellakin tavalla kokoaikatyön aloittaminen mullistaa minun elämääni, jo ihan arjen aikataulujenkin takia. Näin ekan työviikon loppupuolella tuntuu hemmetin hyvältä ja vielä parempaa on tulossa. Tulevaisuus näyttää miten saan arkeni ja aikatauluni rullaamaan ja miten löydän aikaa olla läsnä täällä bloginkin puolella.

Nyt vaan hymyilyttää kun ei tarvitse selata avoimia työpaikkoja :)
Olen onnellinen :)