No niin, nyt saadaan loppuneet putelit ajantasalle. Tässäpä siis viime kuun loppuneet! Tällä kertaa onkin hauskasti mukana peräti neljä mahtava markettikosmetiikka -postauksessa mainittua mun favourite-tuotetta. 

Rainbow After Sun Lotion löytyi kaapista tyhjänä viime kesän jäljiltä. Tämä on ihan kaikkien aikojen after sun-lempparini. Herkkä ihoni palaa herkästi ja punoittaa vaikka kuinka käyttäisin suojakertoimia. After sun voide onkin mulla aika usein tarpeen ja tämä on tarjonnut pikaisen helpotuksen pahastikin palaneelle iholle. Hinta-laatusuhde myös erinomainen! Ostaisinko uudestaan: Todellakin! Täytyykin muistaa ostaa kun tämä näytti loppuneen. Tämän pakkaus on muuten uudistunut ja tämä löytyy nykyisin sinisestä purkista.

L300 Bright&Firm Day Creamistä kerroin enemmän täällä ja tämäkin on mukana mahtavimpien tuotteiden listallani. Erinomainen päivävoide kuivalle iholle meikin alle. Ostaisinko uudestaan: Tämän sain blogin kautta kokeiluun, mutta kyllä varmasti ostankin.

Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant vartalovoiteen ostin ihanan tuoksun vuoksi. Voide osoittautui myös todella ihanaksi kuivalle iholleni jopa talvella, kosteuttava mutta ei liian jankki. Ostaisinko uudestaan: Kyllä heti kun varastosta on muutama muu kulutettu ensin :) Tuli tätä kirjoittaessani oikein ikävä tämän ihanaa kaakaoista tuoksua.

Goldwell Dualsenses Rich Repair -sarjaa sain kokeiluun blogin kautta ja tämä hoitoaine oli kyllä loistava. Kuivat hamppulatvat saivat ihan uutta elinvoimaa tällä, todella siloinen lopputulos muutaman käyttökerran jälkeen. Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmaankin.

Rainbow Rose & Shine Lip Balm loppuikin kahtena kappaleena, sekä uudella että vanhalla ulkonäöllä. Mullahan on näitä aina kotona yksi ja toinen kassissa. Tämä huulirasva on ehkä kaikista lempparituotteistani se ehdottomin suosikki, ihan sulaa rakkautta. Yritin tuossa hetken käyttää muitakin (noin miljoonan huulirasvan kokoelmastani) mutta ei vaan siitä tullut mitään. Voi mikä autuus kun taas sipaisin huulilleni tätä <3 Ostaisinko uudestaan: NO KYLLÄ! Ikuisesti <3

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume on myös ihan suosikkini. Välillä olen haksahtanut ostamaan kokeeksi jotain muuta ja todennut aina ettei ole tämän voittanutta. Ja joka kerran ripsarin loputtua tulee mieleen että mun olisi ajat sitten pitänyt tehdä esittely tästä blogiin... Yritän muistaa sen pian :) Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Löytyikö näistä tuttuja tai jopa sinunkin lempparituotteita? Itsestä rupeaa tuntumaan että nämä samat suosikit pyörivät näissä postauksissa kuukaudesta toiseen. Pitäisiköhän välillä tehdä syrjähyppyjä johonkin uusiin tuotteisiin... Toisaalta tämähän on hyvä juttu että on löytynyt nämä helmet ja hutiostoksilta olen välttynyt pitkään :)