Olen lupaillut jo moneen kertaan kertoa käyttökokemuksiani L300 Bright & Firm -sarjasta. Sain sarjan silmänympärysvoiteen, päivävoiteen ja yövoiteen blogin kautta testiin jo kauan sitten, mutta halusin testata toimivuuden omalle iholleni niin kesällä kuin talvella ennen kuin arviota kirjoitan. Hyvä näin, sillä sarja todella vakuutti minut. 

L300 Bright & Firm on ruotsalainen apteekkituotesarja, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Se hidastaa ja vähentää ihon ikääntymisen merkkejä kuten hienoja juonteita, kuivuutta, vähentynyttä kimmoisuutta ja pigmenttiläiskiä. L300 tukee ja stimuloi ihon omia prosesseja tuomalla ihoon enemmän niitä ainesosia, joita siinä jo luonnostaan on. Tuloksena on kaunis, kosteutettu, joustava ja tasaisemman värinen iho. Kaikki L300-sarjan tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä ne sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Olin käyttänyt kasvoilleni jo pitkään perusvoidetta ennen ryhtymistäni L300-sarjan kokeiluun, koska en ollut löytänyt iholleni sopivaa ja kohtuuhintaista päivä- ja yövoidetta. Useat kuivan ihon voiteet ovat liian tahmaisia ja vaikeita meikin alla. L300 Bright & Firm päivävoide on kuitenkin minulle juuri sopivan kosteuttava, mutta ei jää rasvaisen tuntuiseksi. Meikkivoiteen saa laitettua heti perään kasvoille ilman rullautumista. Kosteutusteholtaan päivävoide toimi minulla loistavasti niin kesällä kuin talvellakin. Kovien pakkasten aikaan täytyy vaan muistaa öljyjen ja kosteuttavan naamion käyttö lisänä. Kesällä huomasin etteivät kasvojeni auringon aikaansaamat muutokset olleet yhtä tummia kuin aikaisempina kesinä. Liekö osallisena sitten tämä voide vai kolea pilvinen kesä :)

Sarjan yövoide on ollut minulla käytössä kesät talvet ja on oikein toimiva. Yövoide on vähän päivävoidetta paksumpi koostumukseltaan, hyvin kosteuttava, mutta ei tämäkään lähmäisen tuntuiseksi jää. Silmänympärysvoide on ihan ok, imeytyi nopeasti ja meikin saa nopeasti laitettua päälle. Voide on kuitenkin suht kevyt, itse kaipaan talviaikaan enemmän kosteutusta silmänympärysiholle, niimpä ostinkin kokeiluun nyt tehokkaan ja kiinteyttävän L300 Anti-age silmänympärysvoiteen, joka toimii oikein loistavasti näin talvellakin.

Ison plussan koko L300-sarja saa minulta kätevien ja hygieenisten pumppupullojen vuoksi. Näin pitkäkyntisenä kierrekannellisten voidepurkkien käsittely on aika inhaa ja kynsien alustat ovat aina rasvassa. Pumppupullo myös tyhjenee kokonaan eikä voidetta jää purkkien reunoille kuten vaikka tuubeihin. Pumppupullo tekee myös annostelusta helpompaa ja voiteet ovatkin todella riittoisia! Lisäplussaa vielä erittäin hyvästä hinta-laatusuhteesta; hinnoiltaan sarjan tuotteet ovat 10-20€ välillä. Saatavuuskin on helppo, L300-sarjaa myyvät esimerkiksi Citymarket, Prisma, Sokos ja Stockmann.

Mikäli haluat päästä nopeasti voiteita kokeilemaan, hyvä tilaisuus voi siihen olla osallistumalla blogin synttäriarvontaan jossa voit voittaa kuvan tuotesetin. Tuotesetti sisältää Bright & Firm -tuotteet ja lisäksi käsivoiteen. Arvonta päättyy perjantaina, vielä ehtii hyvin osallistua :) Itse ostan kyllä lisää näiden loputtua ja ajattelin seuraavaksi ostaa kokeiluun myös L300-sarjan vartalovoiteen, hyvä sellainenkin kun on ollut pitkän aikaa etsinnässä.

Vielä ehtii osallistua muihinkin synttäriarvontoihin; 


*L300 tuotteet ja arvontapalkinto saatu blogiyhteistyönä*