Itse huomaan usein fiilisteleväni niitä nostalgisia biisejä nuoruudesta; Gunnareita, Metallicaa, Nirvanaa (joita muuten kuuntelen edelleen) ja tietenkin ysäripoppia, jota fanitan suuresti yhä edelleen. Mutta olettekos koskaan muistelleet niitä biisejä, joita kuuntelitte lastenlaulujen ja nuoruuden biisien välissä pikkuisina koululaisina? Nelliina postasi taannoin otsikolla 80's Viiala Mix Tape ja aloin itsekin miettiä että mitäs biisejä sitä silloin kasarilapsena kuuntelinkaan. Tuohon aikaan lapsuudessani 80-luvulla ei todellakaan tiedetty vielä CD-levyistä mitään, vaan musiikkia kuunneltiin isin ja äitin älppäreiltä ja harjoiteltiin nauhoittamista radiosta C-kaseteille. Varhaisimmat sekalaisia-kasettini ovat siis syntyneet jo 80-luvulla ja muistan yhä joitakin biisejä joita ne sisälsivät tai löytyivät porukoiden LP-levyiltä. Tässäpä tiukkaa kasaritykitystä:















Lisäksi muistan kaseteiltani löytyneen ainakin Seppo Närhen Prinsessa 65 ja Juicen Marilyn (jonka lyriikoista ihmettelin että mikä ihme se jumpperi oikein on). Yksi ensimmäisistä omista kaseteistani oli naapurin tytön minulle kopioima Leevi and the Leavingsin Häntä koipien välissä, edelleen mielestäni yksi Leevin parhaista levyistä. Tokihan 80-luvulla alkoi myös Madonnan ja Kylie Minoguen musiikin kuunteleminen. Phil Collinsiakin fanittelin useamman kasetin verran. Oma kasettikokoelma löytyy multa itseasiassa varastosta vieläkin, en vaan raaski sitä hävittää tunnearvon vuoksi :)

Löytyykö samanikäisiä pikku musafaneja? Oliko meillä yhteisiä lemppareita vai mitä biisejä sinä kuuntelit? Vai edustatko ehkä ihan eri vuosikymmentä? ;)