Kylläpä tämän postauksen julkaisu venyikin. Paitsi koulukiireiden, myös hajoneen tietokoneen näytön ansiosta joulukuun loppuneet pääsevät eetteriin vasta nyt, kun pian on jo tammikuun loppuneiden aika. Pitänee kiriä vähän aikataulua :) Joulukuussa loppui viisi tuotetta:

Adidas Climacool dödö, jonka tuoksusta tulee edelleen mieleeni sininen Jenkki. Tämä on nyt vakiintunut käyttööni ihanemman tuoksuista etsiessä, on kuitenkin pitävyydeltään hyvä deodorantti. Tätä kirjoittaessani pohdin vain, että loppuuko mulla todellakin dödö kerran kuukaudessa? Eikö se ole aika paljon? Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Loreal Sublime Body Nutrisoft on kosteuttava vartalovoide erittäin kuivalle iholle ja se lupaa sileän ja pehmeän tuntuisen ihon. Tämä voide kyllä lunastaa lupauksensa! Ostin tämän jo viime talvena ja talven kuivattamalle iholle tämä onkin ollut lempparein tuote useana talvena. Levittyy helposti eikä ole sellaista jankkia kuin kuivan ihon voiteilta usein odottaa. Tuoksu on mieto, aika "perus voidemainen" tai perusvoidemainen :) Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmasti.

L300 Bright & Firm Eye cream* silmänympärysvoiteen olen saanut blogin kautta testattavaksi kera sarjan päivävoiteen ja yövoiteen. Tämä oli hyvä silmänympärysvoide, joskin talveksi kuivat ja ikääntyvät silmäpussini tarvitsivat tuhdimpaa tavaraa :) Kirjoittelen näistä L300-tuotteista tarkemmin vielä omassa postauksessaan. Ostaisinko uudestaan: Kyllä, kesäksi.

Pepsodent Xylitol hammastahna onkin ihan peruskamaa, hammastahnojakin vaihtelen päivittäin, Yotuelin tahnoja on lisäksi käytössä. Ostaisinko uudestaan: Kyllä.

Soap & Gloryn Trick and Treatment Under Eye Dark Circle Concealer on rakkautta. Ihan vaan koska: Soap & Glory. Nämä on niitä tuotteita, joiden edessä Dubain Bootsilla vinguin hyllyn edessä ja hypin tasajalkaa. Tein silloin ihan törkeän hyviä ale-löytyöjä. Rakastan tätä brändiä ja nuo tuotepakkaukset on vertaansa vailla! (Jos merkki ei ole tuttu, tsekkaa Dubai-postauksesta nuo pakkaukset!) Itse tuote ei ole ehkä sen kummempi kuin mikä tahansa silmänalusten peitetuote, ihan ok, mutta: Ostaisinko uudestaan: No ehdottomasti, ihan vaikka tuon pakkauksenkin vuoksi :)

Löytyykö muita Soap & Gloryyn hurahtaneita? :)*Tuote saatu kokeiluun blogin kautta