On tullut taas aika listata joitain omia jouluisia toiveita. Näitä on (joulupukin lisäksi) perheenjäsenetkin kyselleet, joten tässäpä tulee joitakin juttuja joita ostoslistallani on pyörinyt, näistä tulisin tosi iloiseksi:
Näistä ekan kuvan jutuista sainkin jo vinkin, että nämä löytyvät jo pukinkontista; uudet urheilurintsikat, foam roller ja uusi jumppamatto.

Astiapuolella valkoista matalaa Teemaa puuttuisi koossa 23cm 2kpl, samoin Iittalan Tanssi-mukeja, sekä Arabian Piilopaikkaa Toteemi-kuosilla. Tanssit muuten Anttilassa tarjouksessa, wink wink!

Teräksisiä (tai hopeisia) nappikorviksia toivoisin. Esimerkiksi näitä kuvan Edblad-koruja myy Sokos. Tykkään aika simppeleistä koruista, mielummin rouheista kuin hempeistä :)

Kotiin olisi ihana saada (ikuisuustoive) Marimekon Tasaraita trikoolakanat mustavalkoisena, eteisen seinälle Muuton Dot mustana ja pikkuinen bluetooth-kaiutin, jotta voisi kuunnella musiikkia olohuoneessakin.

Seinfeld keräilysarjasta puuttuvat vielä kaudet 3, 5, 8 ja 9.

Teenjuojaa on helppo ilahduttaa erilaisilla teelahjoilla. Erityisesti nämä Dolce Guston kapseliuutuudet kiinnostaisivat!

Tunnetustihan rakastan myös erilaisia tuoksuja. Tällä hetkellä sydämeni sykkii erityisesti näille Durancen huonetuoksuille <3 Jyväskylässä näitä myy Kaluste Ojala.

Kirjalahja on myös aina mieluinen. Finlandia-voittaja Laura Lindstedtin Oneiron ja Hugleikur Dagssonin Huumorin musta kirja olisivat takuulla mieleen!

Konvehdit ja muut suklaat kannattaa jättää ostamatta, mutta jos minua haluaa ilahduttaa namuilla, esimerkiksi Kiss Kiss, Wiener Nougat, Marianne sekä sininen Marianne ovat mulle sopivia. 

Lisäksihän meikäläinen rakastaa hyvää ruokaa, hemmottelua ja vaatteita, joten kaikenlaiset elämykset ja lahjakortit ovat aina ihan superihania yllätyksiä.

Toivottavasti pukki löytää näistä sopivia vinkkejä ;)(Kollaasien kuvat lainattu valmistajien sivuilta)