Kävin alkuviikosta poikkeamassa Harjun Paperissa ihastelemassa joulutunnelmaa. Ostin tällä kertaa ainoastaan kummitytölleni joulukalenterin, vaikka olisikin tehnyt mieli ostaa koko puoti!! Uusi reissu on tehtävä kyllä piakkoin!

Joulukorttien valikoima on jälleen huikean laaja, kortti löytyy varmasti joka makuun!

Viihdyin puodissa taas tovin jos toisenkin ihastellen ja hypistellen. Olen ehkä hehkuttanut aiemminkin, että Harjun Paperi on ihan mun ykköslempparipuoti ja varsinkin näin joulun alla ihan taivas!

Ninnimoin joulukortit sulattavat sydämen! Aivan ihania! Paitsi Harjun Paperista Ninnimoi Designin tuotteita voi ostaa Ninnimoin omasta verkkokaupasta www.ninnimoi.fi Ihastuin täysin Rakkautta-tarroihinkin!

Vielä on muutama päivä aikaa hankkia joulukalenterikin! Samoin kuin kortteja, löytyy upeita kalentereitakin monen tyylisiä, jokaiseen makuun, niin lapsille kuin aikuisillekin! :)Mikä parasta, samalla reissulla puodissa hoituvat muutkin tarpeelliset jouluostokset, niin jouluiset lahjapaperit, narut, nyörit, askartelutarvikkeet, pakettikortit, julisteet, koristeet ja pienet joululahjatkin!

Poikkeahan sinäkin puotiin ja ihastu!
Harjun Paperi ihanine tuotteineen löytyy vielä tänään sunnuntaina myös Jyväskylän Joulumarkkinoilta Paviljongista 
klo 10-16 osastolta B-879.
Ja hei huom! Mikäli asut kauempana, Harjun Paperi toimittaa tuotteitaan myös postitse, ota yhteyttä esimerkiksi Facebookin kautta tai sähköpostitse :)

Harjun Paperi on avoinna:
ma-pe klo 10-17.30
la 10-14

1.-23. joulukuuta:
ma-pe klo 10-19
la 10-16
su 12-16


Joko sinulla on joulukalenteri hankittuna?