Tuskailin viime viikolla, että mihin ihmeeseen nämä mun päivät kuluu, kun tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Päätin sitten tehdä päivä kanssani -postauksen selvittääkseni mihin ne tunnit meikäläisen vuorokaudessa oikein hupenee.

Good morning sunshine!
Viime viikon maanantai alkoi kello 7.10 herätyksellä, hetken köllöttelin vielä ennen sängystä nousemista.

Tämä oli niitä aamuja kun munat leviää kattilaan ja vitutus leviää päähän heti aamusta :P No, löytyi sieltä sentään ehjiäkin munia... Perusaamupalanen; gluteenitonta paahtista kera kinkun ja kananmunan, sekä mehulasi. Teetä vielä päälle.

Sitten jumppakamat kasaan ja vielä välipalaa ennen lähtöä.

Maanantaisin kävelen vähän pidemmän matkan bussipysäkille, jotta pääsen yhdellä bussilla suoraan jumppaan. Olikin aivan ihana aamu käpytellä, kirpsakan kylmää, mutta aurinko paistoi ihanasti!

Klo 10.15 jumpassa.
Tällä kertaa oli vuorossa steppilautajumppaa. Tunti jumppaa ja vartin venyttelyt, ai että, oli ihanaa! Hiukan pelotti polvien kestävyys tuon laudan kanssa, mutta ihan hyvin pärjäsin. Jumpan jälkeen siirryin loppuverkaksi vielä kävellen keskustaan. Ihan hirveän kylmästi tuuli, mutta oli kaunista!

Poikkesin matkalla Harjun Paperissa yhteistyökuvioiden puitteissa ja ihastelemassa mitä kaikkea uutta ihanaa puotiin oli tullutkaan. Joku päivä mentävä vielä paremmalla ajalla. Keskustassa suuntasin jostain kumman syystä Kalpikselle. Jyväskylässähän irtokarkkien paratiisi on Kalpis, kun muualla suunnataan usein Filmtowniin tai Makuuniin. Kalpiksella myydään vain herkkuja :P

Pyörähdin keskustassa myös ruokakaupassa sekä Eurokankaalla etsimässä (tuloksetta!) kangasta uusiin koristetyynyihin. Sitten bussilla kotiin.

Kello olikin jo 13.30 kun kotiin pääsin. Kotona ensimmäiseksi (AINA!) kotivaatteet päälle. 

Muutama tunti meni lukien kurssikirjaa ja välillä koneella istuen. Tarkistin lauantaisen loton ja kävin tsekkaamassa ohjeet uuteen jaksoon avoimen kurssilla. Kirjallisuuden historian kurssilla keskustelemme eri rooleissa kirjallisuudesta. Tällä kertaa olen Shakespearen sukulaispoika :) Neljän aikaan silmät luppasivat siihen malliin, että oli pakko ottaa tunnin unoset.

Herättyäni keittelin teet ja totesin migreenin alkavan.

Nappasin lääkettä ja siirryin koneelle hommiin. Tekaisin häthätää blogille uudet käyntikortit ja laitoin ne tilaukseen. Seiskan aikaan siirryin taas hetkeksi kurssikirjan pariin.

Tämä oli taas niitä päiviä kun karkit olivat toimineet nälänkarkottajina, huoh... Iltasella huomasin etten ole syönyt oikeaa ruokaa koko päivänä! Tekaisin salaatin ja lämmittelin edellispäivän tomaatti-inkivääri-kanapastaa. Ruuan jälkeen käväisin suihkussa ja sitten menikin jokunen tunti netissä pyöriessä ja kavereiden kanssa jutellessa. Käsittelin vielä kuvat ja kirjoittelin seuraavan päivän blogipostauksen valmiiksi.

Olen nyt pyrkinyt olemaan sängyssä viimeistään 23.30. Maanantaina tuo ei kyllä ihan onnistunut. Mukaan sänkyyn nappaan aina ipadin ja katselen ohjelmia kunnes nukuttaa. Tällä hetkellä katson suurinta pudottajaa.

Sellainen oli työttömän maanantai, noin se vaan päivä kuluu ja tuntuu ettei oikein mitään ehdi saada aikaiseksi. Tänään onkin ollut ihan erilainen, vielä onnettomampi maanantai, kun jumppa on syyslomalla ja olen edelleen kipeänä; olen nukkunut ihan liian myöhään ja istunut tässä koneella päämäärättömästi seikkaillen koko päivän. Joskohan edes tämän postauksen saisi ulos, niin olisi edes jotain tällekin päivälle saavutettu :) Kyllä sitä vaan niin kaipaisi työelämään, että olisi säännölliset rytmit ja rutiinit! Normaalia elämää, sitä mä tartten!