Syyskuun tyhjentyneet putelit, vain kolme tuotetta.

L'orealin Gentle eye make-up remover on ollut sekä vedenkestävänä että tässä perusversiossa pitkään luottotuotteeni. Ok tuote, mutta hinta on kivunnut vuosien saatossa yhä korkeammaksi. Ostaisinko uudestaan: Kyllä, jos ei edullisempaa olisi saatavilla. Tällä hetkellä on muu tuote käytössä.

Adidas Climacool dödön ostin kauppojen hyllyltä kadonneen lempparini, oranssin Adidaksen seuraajaksi. Hyvin erilainen tuoksu, oranssi oli kuin jotain ihanaa hajuvettä, tämä on puolestaan hyvin neutraali, puhtaan ja raikkaan tuoksuinen. Mietin pitkään mikä tuoksusta tulee mieleen, ja lopulta keksin, että sininen JENKKI! Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin, edelleen kuitenkin toivon oranssin paluuta :)

Goldwell Dualsenses Blondes & highlights hopeashampoo* on ollut käytössä pitkään, tosi riittoisa shampoo ja hopeashampooksi vaahtoaa ihanan paljon. Sarjan tuotteista olen kirjoitellut enemmän täällä. Ostaisinko uudestaan: Kyllä varmaankin.

Huhhuh, viikko on mennyt yhdessä hujauksessa ja tuntuu etten ole saanut mitään muuta aikaiseksi kuin handlattua viikon pakolliset kolme liikuntakertaa ja sen kyllä tuntee! Yritän saada viikonlopun aikana kirjoitettua ajatuksia ruokavalioon liittyen. Ensin on kuitenkin siivottava ja yritettävä kuroa muita kiinni avoimen yo:n kirjallisuushistorian verkkokurssin kanssa, ettei stressi koko ajan hakkaisi takaraivossa. 

Onneksi tässä kuussa on kivaa tapahtumaa ja kivoja tyyppejä paljon luvassa. Kahden viikon päästä ovatkin jo I love me -messut, jonne myös arvonnassani voittaneet Amelia ja Annukka pääsevät. Vielä ehtii muuten ilmoittautua Jyväskylässä ensi viikolla järjestettävään IWELLOjengin lukijatreeniinkin!

Ihanaa (vaikkakin ehkä myrskyisää) viikonloppua muruset!

*tuote saatu blogin kautta