20 tammikuuta 2014

Hopeisen tukan apurit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.33

Olen viihtynyt vallan mainiosti blondina viime ajat. Omaan kuitenkin jonkin verran punaista pigmenttiä, ja tukan kanssa saa välillä tehdä ihan tosissaan töitä, että epätoivottu keltaisuus pysyisi poissa. Sainkin Goldwellilta kokeiltavaksi muutamia apureita keltaisuuden taltuttamiseksi.

Dualsenses sarjan Blondes & highlights hopeashampoo ja hoitoaine kuuluvatkin rutiiniin tätä nykyä. Jos latva tuntuu kaipaavan enemmän värin taittoa, olen tyven pessyt tavallisella shampoolla ja pituuksiin vaahdottanut hopeashampoon. Shampoo on ihanan hohtavaa helmiäistä sinililaa ja vaahtoaa melko kivasti. Näiden säännöllinen käyttö on kyllä saanut keltaisuuden pysymään poissa.

Silloin tällöin käytän pesun yhteydessä myös Soft Color vaahtosävytettä. Sävyinä näissä 10BS beige silver ja 10V violet blonde joita olen molempia käyttänyt. Jo yksi käyttökerta sävyttää selkeästi, samaa sanoi siskoni joka myös huomasi eron kokeiltuaan vaahtoa yhden kerran.

Ihan loistavia jokaisen blondiinon aputuotteita, voin kyllä lämpimästi suositella muillekin keltaisuuteen taipuvaisille pellavapäille :)

Onko sinulla jotain lempparia hopeatuotteista, vai pysyykö tukka hyvän värisenä ilmankin?


*Postaus toteutettu yhteistyössä Goldwellin kanssa.*
10 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mulla on ollut blondi tukka noin kymmenen vuotta (oma väri on vaaleanruskea, jossa myös hieman punapigmenttiä), joten kaikenlaiset hopeatuotteet ovat olleet kovassa käytössä. Ne ovat kyllä oivia kirkkaiden vaaleiden hiusten saavuttamiseen. Nyt olen vuoden verran yrittänyt kasvatella vähän enemmän omaa väriä näkyviin, joten kampaaja on laittanut ainoastaan vähän raitoja häivyttääkseen karmaisevaa juurikasvua. Katsotaan, mitä tästä tulee.. :)

Annukka kirjoitti...

Kiitti vinkistä.

Mulla on just sellanen ärsyttävä Eloveena-tukka, vaikka kuinka koittaa pitää keltasuutta poissa. (Joskus tosin oon kampaamokäynnin jälkeen muistuttanut enempi korppia, kun on laitettu tuhkansävyä vähän reilummalla kädellä :D))

Jonna H. kirjoitti...

Täällä pestään kerran viikossa Fudgen violetilla shampoolla, joka poistaa erinomaisesti keltaisuutta ja nuo soft color sävytteet on loistavia, jopa mun takkutukka ei tarvi mitään hoitoaineita niiden jäljiltä.

Lotta kirjoitti...

Pakko kehua tämän blogisi ulkoasu, näkee, että tähän on nähty hurjasti vaivaa! Upea! <3


❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

Kotilan Riikka kirjoitti...

Mä kans käytän jotain hopeashampoita, mutten nyt muista mitä... Kerran meni yhdellä tuotteella suortuvat hennon violetiksi, silloin hieman säikähdin :D Kiitti tästä vinkistä!

littleB kirjoitti...

Sanna: Sama projekti täälläkin, melko oman värisellä tukalla mennään, vähän vaan vaaleaa raitaa päälle :) Aika helppoa kun muutaman kerran vuodessa tarttee käydä kampaajalla

Annukka: Mä aina sanon kampaajalle, et mieluummin sininen kuin keltanen :D

Jonna H: Nuo soft colorit on kyllä loistavia!

Lotta: Oi kiitos! Kiva että tykkäät <3

Riikka: Sellanen vaalean lila ponitukka ois ehkä aika ihana :)

Janet kirjoitti...

Mä olen jo ihan luovuttanut tän mun reuhkan kanssa. Kohtahan mulla on jo omaväri koko päässä, kun en saa tuota puolee päähän kasvanutta juurikasvuakaan värjättyä :D

Ansku kirjoitti...

Four reasonsin hopeasuihke on hyvä lisä noiden rinnalla. Käytän myös tuota 10V:tä perus hoitoaineen kanssa yhdessä. Ja paljon erilaisia hopeashampoita on kyllä tullut käytettyä.. kunpa pysyisikin viileenvaaleena ilman :D

littleB kirjoitti...

Janet: no hei eiks sellanen liukuväri oo just nyt aika kuuma? :)))

Ansku: Laitatko hoitoaineen kans yhtä aikaa päähän vai miten?

Ansku kirjoitti...

Katoppa ku on jääny vastaamatta sun kysymykseen :D
Parempi myöhään kun ei silloinkaan..
Eli sekoitan 10V:n kädessä hoitoaineen sekaan ja joskus sekoitan 10V:n hoitoaineeseen vasta päässä, kun olen jo laittanut hoitoaineen. Yleensä hoitoaineena mulla on Four Reasonsin rakennepaikkaava tms. Eli joo, käytän niitä yhtä aikaa. :)
Lorealin hopeashampoossa on muuten todella voimakas pigmentti, jolla saa keltaisuuden taittumaan tehokkaasti.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review