Mainitsinkin viime postauksessa hurahtaneeni (paitsi Auroran musiikkiin) myös värittämiseen. Värittäminenhän onkin mainio harrastus tälläiselle joka ei osaa piirtää.

Poikkesin maanantaina Suomalaisessa kirjakaupassa katselemassa värityskirjatarjontaa ja monista vaihtoehdoista ihastuin täysin Väritä itsellesi mielenrauhaa -kirjaan. Tarpeeksi erilaisia kauniita kuvia ja pientä piiperrystäkin. Ilahduttavasti tämä kirja sattuikin olemaan vielä kanta-asiakastarjouksessa!Ihana stressinpoistokeino tämä värittely! Huomasin todella keskittyväni vain värittämääni kuvioon ja korkeintaan seuraavan kuvion värin valintaan. Ihanan vapauttavaa!

Musiikit soimaan ja rentoutumaan :)
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan värittelyä. Minun pitää seuraavaksi suunnata teroitinostoksille, pakko nimittäin saada säiliöteroitin, kesken värittämisen kun ei millään malttaisi lähteä keittiöön terottelemaan kyniä :)

Värittelyhän tuntuu olevan aika trendijuttu nyt, enkä ihmettele miksi, niin mukavaa puuhaa tämä on! Aikuisten värityskirjoja löytyy nyt hyvät valikoimat, jokaiseen makuun varmasti omansa. Jyväskylässä värityskirjoja löytyy muuten myös Harjun Paperista.
Joko olet kokeillut?