Ennätyksellinen saalis toukokuulta, peräti 7 loppunutta tuotetta! Ja hauskasti koko ryhmä onkin melkoisia HG-tuotteita, ja kaikissa hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan. Näille kaikille suositukset, isot peukut ja sydämiä <3

I love... Coconut & Cream vartalovoi oli ihanan kosteuttava, pärjäsin tällä jopa talven! Tuoksusta nyt puhumattakaan! Nam! Yleensä kookos on ehkä enemmän kesätuoksu, mutta kookos ja kerma yhdessä oli kiva tuoksu talveenkin.
Ostaisinko uudestaan: Ehdottomasti!

Adidas Intensive Ultra Dry on ihan ehdoton lempparidödöni tällä hetkellä. Toimii, ja tykkään tuoksusta tosi, tosi paljon!
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, ja olen ostanutkin :)

Fudgen Clean Blonde on sitten aivan voittamaton hopeashampoo! Tätä en voi edes tarpeeksi ylistää; mutta tämä nyt vaan oikeasti toimii taittaen keltaisuuden vaaleasta tukasta! Ja erona kaikkiin muihin elämäni aikana käyttämiini hopeatuotteisiin on myös muita parempi tuoksu, Fudge tuoksuu pehmeästi toffeelle, kun taas kaikki muut jollekin kumman tunkkaiselle kemikaalille.
Ostaisinko uudestaan: Ehdottomasti, ikuisesti <3

Nivean Gentle eye make-up removerin otin kokeiluun taannoin ihmeteltyäni Lorealin vastaavan putsarin hinnan tuplaantumista. Olin pitkään jämähtänyt käyttämään lorkkua, mutta tämä puolet edullisempi Nivea hoiti hommansa vallan mainiosti. 
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, ja ehdinkin jo hamstrata tätä Tokmannin alesta 4€/2kpl, se on kuulkaa edullista se!

Klippoteketin oranssi lakka on niin ikään aina käytössä. Ei liian voimakas tuoksu, pitää hyvin, mutta on helppo harjata pois.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Max Factorin 2000 Calorie-ripsiväri on myös näillä listoilla nähty useaan otteeseen, ihan lemppari sekin. Siro harja joka tekee siistiä jälkeä ja massa jota on helppo kerrostaa. Love it <3
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, tosin ylppäreihin jouduin ostamaan varuilta tästä vedenkestävän version.

Lumene Natural Coden Eye Dramatizer Liquid Eyeliner on tussirajauksen aatelia, puhdasta rakkautta. Kun vielä joku vuosi sitten tuhrasin ryppyisiä silmiäni kajalilla ajatellen etten ikinä osaisi käyttää nestemäistä/tussirajausta, minulle ja silmilleni aukeni ihan uusi maailma siirryttyäni tämän käyttäjäksi.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin!


Löytyikös tästä lemppariryhmästä sinun suosikkeja? 
Tai heräsikö kiinnostus johonkin tuotteeseen?