Mietin tuossa, että siitä taitaa olla kolme vuotta kun viimeksi ehdin tekemään tässä kämpässä oikein perusteellisen siivouksen. Siis sellaisen joka käsittää ihan joka hemmetin kaapin, hyllyn ja nurkan. Nyt olen aloitellut projektia pikkuhiljaa, ensin innosta puhkuen, mutta hyvin nopeasti turhautuen. Tavaraa on LIIAN paljon! Miksi kaikki pitää säästää?? Ensimmäisenä luovuin Cosmopolitan-vuosikerroista joita olin kaapeissa hillonnut, eräs tyttö haki vuodet 1999-2012 mukaansa onnellisena kesälukemisesta. Niin ikään uuden kodin saivat jemmatut kuntolehdet kuin sisustuslehdetkin. Facebookin roskalava-ryhmän kautta uuteen kotiin pääsi myös kasa kenkiä. Ihanan vapauttava tunne päästä eroon tavarasta!

Vaikka siivousprojekti eteneekin hitaanlaisesti, on aina mahtava tunne kun saa yhdenkin kohteen kuosiin. Tuon meikkilaatikonkin avaaminen tuntui tänä aamuna huomattavasti kivemmalta kun purkit ja pensselit olivat järjestyksessä siististi.


Projektina täällä on myös vedenjuonti. Jälleen kerran tätä harjoitellaan...
Ostin jokin aika sitten tuon lasisen pullon motivoimaan vedenjuontiani, ja kyllähän se aina välillä toimiikin. Välillä sen sijaan huomaan syventyneeni kaappien kollaamiseen sellaisella intensiteetillä etten ole tunteihin tajunnut mitään mitä ympärilläni tapahtuu :) Pikkuhiljaa tätäkin...

Mitäpä teidän viikkoon on kuulunut?