Treeniä omassa olkkarissa ohjatusti! Oi kyllä kiitos!
Onneksi olen Buzzador, Buzzador-kampanjassa pääsin nimittäin tällä kertaa kokeilemaan Yoogaia-nettipalvelua ja ihastuin ikihyviksi.

Yoogaia lyhyesti
  • Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on mm. jooga-, core-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja sekä selkäjumppaa.
  • Yoogaian tunnit sopivat kaikille miehille ja naisille.
  • Osallistuminen ei vaadi notkeutta, hyvää kuntoa tai aikaisempaa kokemusta.
  • Ohjaajat ovat päteviä ja kokeneita.
  • Yoogaian nimi muodostuu sanoista jooga, joka tarkoittaa yhdistämistä ja gaia, maailma.
  • Yoogaian livetunneilla osallistujat saavat myös halutessaan henkilökohtaista ohjausta web camin kautta.
  • Jos et päässyt livetunnille, voit katsoa tuntitallenteen kun sinulle sopii.
  • Tunneilla osallistujat eivät näe toisiaan.
Ette uskokaan miten ihanaa on täällä kiireisen koneella puurtamisen välissä napata iPadi kainaloon ja käydä olkkarin matolla tekemässä niska-hartiajumppa, venyttelemässä tai rentoutumassa. Minulle sopii vallan mainiosti, että voin hypätä joogailemaan villasukissani muiden hommien välissä eikä tarvitse käyttää aikaa bussilla kulkemiseen jonnekin. 

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, nyt siihen on ilmainen mahdollisuuskin. Kampanjakoodilla YOOGAIATRIAL2015 saat kokeilla palvelua maksutta 14 pv ajan. HUOM! Koodi on voimassa 1.4.asti, rekisteröidy heti!


**
Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.
**