Löysin Kristan blogista pylly pyöreäksi -haasteen helmikuulle ja päätin lähteä mukaan. Joudun tosin jättämään askelkyykyt (ainakin tässä määrin) väliin pahentuneiden jalkaongelmien vuoksi, mutta olisihan tuokin jo saavutus jos saisin edes kyykyt ja nostot tehtyä päivittäin! Olen niin jämähtänyt sohvaan koulukirjojeni kanssa, että kohta mut pitää tulla nosturilla nostamaan siitä ylös. Jottain tarttee tehrä!

Olen tosiaan jo loppukesästä saakka kärsinyt kovista lonkkakivuista joiden on ajateltu johtuvan limapussin tulehduksesta. Joulun aikaan kipeytyivät myös polvet tehden kävelemisestä entistä tuskallisempaa. Pahimpina päivinä en pääse liikkeelle lainkaan ilman särkylääkettä. Samoiten olkapää on vihoitellut etenkin öisin jo syksystä saakka. Tanssimaan en enää kevätlukukaudella ole kyennyt.

Nyt sitten näyttäisi siltä, että ainakin polvissa on kohtuullisen paha nivelrikko. Virallisen diagnoosin saan kuitenkin vasta tällä viikolla kunhan röntgenlääkäri katsoo kuvani ja sanoo mielipiteensä. Oma lääkärini ei nimittäin uskonut silmiään kuvat nähtyään, olin kuulemma liian nuori ja liian kevyt kuvien löydökseen... Kuulostaa lupaavalta. Kunhan lopullinen diagnoosi nyt tulee onkin sitten aika miettiä omaa liikkumista tai paremminkin liikkumattomuuttaan ihan uudelta kannalta. Olisin kyllä pärjännyt mainiosti ilman tätä(kin) vaivaa. Hohhoijaa...