Jaksatteko vielä kuulla vähän joulusta? Jouluhan oli jo kauan sitten viime vuonna, mutta täällä on elämä ollut viime aikoina siinä määrin hektistä etten ole ehtinyt ollenkaan esittelemään mitä kaikkea kivaa se joulupukki mulle toikaan! Lahjoja tuli paljon ja tällä kertaa pukki oli kyllä erityisen tarkkaan lukenut mun blogiin laittamaa lahjatoivomuslistaa. Kiitos siitä, tarpeelliset lahjat on ihan parasta!

Harjoitteleva punkun lipittäjä sai toivomansa Essence viinilasit ja yhden harjoituspullon :) Iittalan Sarjaton lasit sopivat nekin viininjuontiin mutta myös vähän parempaan arkiseen kattaukseen. Näitä täytyykin hankkia lisää.

Teeman valkoinen iso tarjoiluvati/uunivuoka on myös tosi monikäyttöinen, senkun nostaa tässä valmiin ruuan vaikka suoraan uunista pöytään. Loistava myös vaikka isommalle salaatille. Iittalan Nappula -kynttiläjalka oli ensimmäinen toivomastani setistä, tälle pitäisi vielä ostaa kaveriksi yksi korkea messinkinen ja yksi matala musta Nappula.

Eniten tarpeeseen tullut lahja oli ehdottomasti uusi leivänpaahdin. Entisen kanssa kärähti leipien lisäksi hermot useampanakin päivänä, kun leivät jäivät jumiin paahtimeen sisuksiin. Nyt saa taas aamuisin paahtista :) Ja Dolce Gustoon kahvikapseleita, pääsee maistelemaan kahviakin silloin tällöin.

Lisää Iittalaa muutaman puuttuneen Teema lautasen muodossa. Lisäksi teetä ja teesihti ja mortteli niinkuin olin toivonutkin. Mortteleita tulikin oikeastaan kaksin kappalein, toinen vaihdetaan johonkin muuhun mukavaan pukin pajalla :)

Kosmetiikan saralta shampoota ja suihkugeeliä sekä hammasharjan vaihtopäitä ja niiiiin kauan haaveilemani Versacen Bright Crystal Absolu. Ra-kas-tan tätä tuoksua!

Vaatteita; toppeja, yksi gollegepaita, alushousuja, puhelinhanskat, sukkia ja lapaset.

Kynttilä, servettejä ja muutama kirjekuori. Iittalan lahjakortilla aion todennäköisesti ostaa jotain Tanssi-sarjaan ja toisen kuoren sisällön ehdinkin jo tuhlata. Esittelen vielä erikseen mitä kivaa alesta sillä löysinkään.

Ja namuja... Toivon aina ettei karkkia... Mutta voi elämä mikä määrä karkkia ja arvatkaapa mitä; tänä vuonna mikään ei todellakaan ole jäänyt kaappiin happanemaan, Wiener Nougateja lukuunottamatta kaikki alkaa olla pian tuhottu. Örk!

Mutta sitten kun namuset loppuu, voikin vielä askarrella lisää. Nimittäin raakasuklaata, en olekaan sitä vielä koskaan maistanut.

Kuvista puuttui vielä lahjaksi saamani pörheä ja superlämpöinen kylpytakki, joka todennäköisesti oli päälläni näitä kuvia ottaessani. Mutta aika kivoja lahjoja vai mitä? Minä olin ainakin ihan superonnellinen kaikista näistä ihanuuksista. 
Kiitos kaikki; joulupukki, tontut ja muut muruset <3

Nyt kiireen vilkkaa takaisin lukemaan. Toivottavasti teidän lauantai sujuu vähän rennommissa fiiliksissä. Sen verran aion kuitenkin taukoa pitää, että Kingin meinasin tänään katsoa :) 
Mitäpä teidän lauantaihin kuuluu?