Kylläpäs tuo syyskuu hujahti nopeasti ohi! Näköjään niin nopeasti se meni nenä kiinni kirjassa, etten ehtinyt kosmetiikkaakaan kuluttaa. Vain kaksi loppunutta tuotetta syyskuun saldoksi.

Näistä kumpikin on ihan ehdoton must have!
Lumene Natural Coden tussikajalia olen hehkuttanut monesti aiemminkin, tällä onnistuu rajauksissa tumpelompikin, uskokaa pois!
Wellan Balance Scalp energy serum on ollut käytössä lähes kaksi vuotta, siis tuo samainen pullo! Todella toimiva ja riittoisa tuote siis! Metsästin uutta pulloa nettikaupoista, joista esim. Feeluniquella tämän hinta on 26,52€ ja Sokoksen hyllyssä hinta on lähes sama. (Miten lie lasipullon toimituksenkin ulkolaisista nettikaupoista?) Onneksi osuin ostoksille Sokokselle viimeksi asiakasomistajapäivien aikaan, joten uusi pullo kustansi alennuksen jälkeen reilun parikymppiä. Ei kannattanut siis tilata. Aikaisemmin olen kirjoitellut seerumista tässä ja tässä. Tästä on ollut selkeästi apua hiustenlähtööni, josta näköjään kärsin nykyään pysyvästi. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos samasta ongelmasta kärsit!

Löytyykö muita hiustenlähdöstä kärsiviä? Oletko testannut Wellan Balance Scalp energy serumin?