Ostin lauantaina itselleni kimpun ruusuja, ihan vaan siksi että oon niin hyvä :) Syksyn osalta kirjoitukset loppuivat perjantaina psykologian kokeeseen. Niin ruotsin kuin psykankin osalta haaveet hyvästä pärjäämisestä kokeissa vaihtuivat alkusyksyn aikana lennosta "kunhan nyt läpi pääsee" -tyyppisiin tavoitteisiin. Mutta näillä mentiin, kaikkeni yritin voimieni ja jaksamiseni rajoissa, ei sitä ihminen enempään pysty.

Alustavia tuloksia olen saanut jo ruotsista, josta on tulossa kuitenkin ihan hyvät pisteet, vaikka tunne kokeen jälkeen olikin ihan jotain muuta. Psykan kokeesta ei tarvinnut lähteä itkien pois, mutta silti on vaikea arvioida että mitä sieltä mahtaa olla tulossa. Alustavia pisteitä saan loppuviikosta. Ette usko miten mahtava fiilis oli perjantaina tulla siivottuun kotiin (kiitos äiti  ) kokeen jälkeen ja heittää vaan pitkäkseen sohvalle ja olla vaan tekemättä mitään! Hyvä etten itkenyt onnesta :)

Lauantaina oli aikaa hengata perheen ja kummitytön kanssa ja nuuhkia mielinmäärin vauvan tuoksua, ihan parhautta. Just nyt voisin sanoa olevani muutenkin ihan hemmetin onnellinen elämässäni, toivottavasti tämä kestää ikuisesti.

Mutta mikä parasta on olla täällä! Vieläkö te olette siellä??
Huhuu!