Asuntomessukierroksellamme kurvasimme seuraavaksi Daaliatielle kohteenamme Dekotalojen Deko 159. 

Daaliatiellä meidät vastaanotti kotiinsa ihanainen Henna, joka oli järkännyt meille nälkäisille vieraille tarjottavaakin!


Hennan perheen rakennuttama yksikerroksinen Deko 159 on tehty avaimet käteen -periaatteella. Pohjaratkaisussa ja pintamateriaalien valinnoissa on mietitty lapsiperheen tarpeita ja käytännöllisyyttä. Koti on avara ja valoisa ja odotteleekin jo houkuttelevana tulevia asukkaitaan asettumaan taloksi.


Talon karkkivärisen ja leikkisän messusisustuksen on suunnitellut jyväskyläläinen Ilona Koponen.
Lastenhuoneet ovat syötävän herkulliset ja täynnä toinen toistaan ihanampia yksityiskohtia! Täällä viihtyisi varmasti jokainen pieni prinsessa :)


Lasten valtakunta jatkuukin aina ulos asti, sillä terassilta on suora yhteys piharakennukseen, Villa Daaliaan. Suloinen leikkimökki houkuttelee syventymään herkullisien leikkien ja unelmien maailmaan :)


Isolla katetulla terassilla kelpasi mussuttaa mahat täyteen ennen kuin lähdettiin jatkamaan taas matkaa. Lisäkuvia Deko 159 talosta voit käydä katsomassa Dekotalojen sivuilta galleriasta. Hennan talon rakennus- ja sisustusprojektia pääset seuraamaan Hennan omasta blogista, Koti Daaliatielle. Iso kiitos Henna että saatiin tulla vierailulle! <3

Asuntomessut järjestetään Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7.-10.8.2014. Ennakkosilmäyksen perusteella tiedossa on huikean hyvät messut ja varmasti nähtävää moneen makuun. Tulehan paikalle katsastamaan! Meikäläistäkin pääsee messuilla moikkaamaan ;) Nähdään kesällä Äijälänrannassa!