Pääsin mukaan Buzzador-kampanjaan testaamaan ThermaCare lämpötyynyjä, joita sain jaettavaksi myös ystävilleni. ThermaCare-lämpötyyny säteilee kipua lievittävää lämpöä, mikä rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lisää verenkiertoa. ThermaCare-tyyny pysyy lämpimänä 8 tuntia, minkä jälkeen vaikutus kestää vielä seuraavat 8 tuntia. Saat tehokkaan kivunlievityksen koko päivän ajaksi - ilman lääkeaineita.

Ensimmäisen kerran laitoimme siskon kanssa lämpötyynyt niskoihimme heti kun kävin hakemassa tuotepaketin postista. Oli sateinen ja kolea päivä, ja lämmittävä tyyny tuntui melkoisen ihanalta niskassa. Itse kärsin eritoten yläniskan jumituksesta joten kiinnitin oman lämpötyynyni mahdollisimman ylös niskaan. Lämmön vaikutusta tehostin vielä ajoittain laittamalla huivin kevyesti kaulaani. Alkava päänsärky väistyi kyllä ilman lääkettä ThermaCaren ansiosta! Pientä vauvaa kanniskeleva siskoni sai myös selkeästi helpotusta niska-hartia-alueen jumitukseen ThermaCaresta. Selkänsä venäyttänyt isäni puolestaan turvautui (joskin niska-alueelle tarkoitettuun) ThermaCareen selän akuutissa kipuvaiheessa. Luulempa että meidän perhepiirissä ThermaCarea tullaan siis käyttämään jatkossakin, hintakaan ei nimittäin päätä huimaa; kolmen kappaleen paketin kertakäyttöisiä lämpötyynyjä saa apteekista vähän reilulla kympillä! Itse ainakin ihan mieluusti kokeilen vaihteeksi lääkkeetontä keinoa kipuni hoitoon. Suosittelen kokeilemaan!

ThermaCare lyhyesti:
Tehokkaaseen ja kohdennettuun kivunlievitykseen lihaksissa ja nivelissä seuraavien olotilojen yhteydessä: lihasjännitys, ylirasitus, venähdykset, revähdykset ja nivelrikko (artroosi).
Lievittää kiputiloja selässä, niskassa, hartioissa tai ranteissa.
Helppo käyttää. Lämpötyyny aktivoituu päästyään kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40 C).
Pitkäkestoinen kivunlievitys: 8 tuntia hoitavaa lämpöä niskalle, hartioille tai selälle.
Kliinisesti todistettu vaikutus
Syvä lihasrentoutus.
Ei sisällä lääkeaineita.
Ohut, miellyttävä, huomaamaton ja hajuton.
Saatavilla apteekeista.

Pakkauskoot:
Niska, hartiat ja ranteet, 3 kpl/ pakkaus, 11,50 €.
Alaselkä ja lonkat, 2 kpl/ pakkaus, 11,50 €.

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.

Oletko testannut ThermaCarea tai kiinnostuitko kokeilemaan? Kiinnostavatko ylipäänsä lääkkeettömät vaihtoehdot kivun hoitoon?