Hohhoijaa, sanoinko mä ettei kannattaisi iloita tennarikeleistä helmikuussa, kun sitä kylmää ja lunta kuitenkin vielä tulee, sitten vaikka toukokuussa... Pessimisti ei pety, tää oli niin tiedossa.

Vapun ajan sää oli hyvinkin vaihteleva maallakin. Kaunista auringonpaistetta ja jäätävän kylmää pohjoista tuulta. Lunta, räntää, rakeita, vettä... Ihan perus toukokuu Suomessa. Hullua muuten että on jo toukokuu! Koulua on enää muutama hassu viikko jäljellä.

Pilkehommissa nautiskeltiin niin kasvoille porottavasta auringosta, kuin päin näköä piiskaavasta räntäsateestakin.

Gigoa sen sijaan ei tunnu sääolojen vaihtelut juuri kiinnostavan. Kunhan sohvan tähystyspaikalta voi komentaa ohi lentäviä lintusia ja järvellä soutelijoita ja pihalla ollessaan haukkua räkyttää ohiajaville autoille ja työntää nenänsä syvälle mättäisiin ja myyrän koloihin, on elämä aika hyvin.

Välillä voi ottaa pienet nokoset vaikka kettu tyynynään ja varmasti kohta taas joku on rapsuttamassa ja paijaamassa.

Aika Gigomaisissa tunnelmissa minunkin loma meni, syöminen tuntui ainakin tämän aamuisen vaa'an lukeman perusteella olleen se tärkein ohjelmanumero. Ruokaa, herkkuja, sohvalla makoilua, ja sitten taas vähän ruokaa, sellasta se loma oli :) Saimpahan yökylään ystäväisenikin, joka tuli mua maalle moikkaamaan. Nyt taas kotona ja ei auta kuin kaivaa koulukirjat esiin. 
Arki on täällä taas.

Mukavaa maanantaita!