Tänä vuonna pääsiäinen ei tee kummoista muutosta meikäläisen arkirutiineihin. Eilinen meni töissä ja kaiken vapaa-ajan olenkin sitten puskenut päästäni paperille jos jonkinmoista esseetä ja kirja-arvostelua ja yrittänyt hädissäni vilkuilla sivusilmällä vähän ruotsin kirjaakin. Ensi viikolla olisi ruotsin välikoe ja äikän koe, kiirus tulee siis jatkumaan. 

Huomaatteko kuvassa muuten jotain uutta? Olohuoneeseen muuttanut ihanuus ansaitsee arvolleen sopivan,  ihan kokonaisen postauksen, joten palataan siihen vielä myöhemmin.

Pääsiäinen ei siis tässä kodissa ole juurikaan näkynyt, vaikkakin viime vuonna ostetut mustavalkoiset sulkanauhat olisivatkin houkutelleet hakemaan pajunkissoja maljakkoon. Ei vaan ehtinyt :/ Feikkianarsissit kynttelikössä toimittavat nyt tänä vuonna pääsiäiskoristeiden virkaa yksin. Ihan suloiset ne on nuokin :)


Parvekkeelle sentään äiti toi jotain ihan oikeastikin kukkivaa. Ei liene edes tarpeellista mainita, että nämä kuvat ovatkin viimeiset, jolloin tämä narsissi nähtiin hengissä. Taisi tulla ihan oma ennätys, että alle viikossa sain tuonkin heittämään veivinsä. Minä ja kukat ei vaan sovita yhteen.

Eilen ehdin käydä iskän luona syömässä ja hengaamassa perheen kanssa. Paikalla oli tietysti myös pieni rakas kummityttöni. Voi kun kesä olisi jo pian ja ehdittäisiin hengailla enemmän, pieni kun tuntuu unohtavan minut ihan kokonaan välillä, jos viime näkemästä on enemmän kuin viikko :(
 Masu hyvää ruokaa pullollaan kelpasi tulla illalla kotiin köllöttelemään.

Illoiksi olen yrittänyt järkätä itselleni jotain rentouttavaa, että saisi ajatuksia hetkeksi aina pois kouluhommista; jotain herkkuja (näiden kanssa hieman taas päässyt taas mopo karkaamaan...), hyväntuoksuisia kynttilöitä ja hyviä sarjoja boksilta. Miten koukussa mä olenkaan Mustat lesket -sarjaan!

Ja tietty ne Kinderit kuuluvat olennaisena osana pääsiäiseen :) Kindereiden lisäksi hymyjä ovat täällä kirvoittaneet teidän arvontaan lähettämänne kommentit. Lukija-arvonta on osoittautunut tykätyksi ja musta on ollut aivan ihanaa lukea teistä ja toiveistanne! Käyhän osallistumassa, mikäli vielä et ole käynyt! Nyt pääsee todellakin vaikuttamaan siihen mitä voittaa :)

Mitäs teidän pääsiäiseen on kuulunut? Onko maha jo poksahtanut herkuista?