ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Voi mahtavuutta! Tänään tupsahti tänne pikkuruiseen blogiini 300. Bloggerin kautta kirjautunut lukija! Tervetuloa Jaana! Ihan uskomatonta, siis kolme sataa! Teitä on ihan hirmuisen monta :)

Mieleeni tulikin muistaa jollain tapaa teitä ihanaisia, ja mikäpä sen kivempaa kuin pieni arvonta. Koska kyseessä on lukija-arvonta, haluan kuulla teistä tällä kertaa jotain.

Lukija-arvonnan säännöt
Koska kyseessä on lukija-arvonta, arvontaan voivat tällä kertaa osallistua vain blogini lukijaksi Bloggerin lukulistan kautta kirjautuneet lukijat. Lukijaksi voi liittyä arvonnan aikanakin. (Mainitse, mikäli luet blogiani eri nimellä kuin millä kommentoit.)
Yhden arvan saa jokainen, kertomalla kommentissaan mitä haluaisi voittaa. Kertoa voi myös jonkin asian itsestään, joka minun tulisi tietää valitessani palkintoa juuri tämä silmälläpitäen. Olkoot se jotain ihan konkreettista, lempiväri tai jotain mitä arvostat tai arvo jonka takana seisot. Kaunista, söpöä, käytännöllistä, kierrätettyä, pitkään säilyvää, kertakäyttöistä, kotiin, itselle, askarteluun, herkutteluun... mitä vaan mitä pidät tärkeänä.

Arvonnan palkintona on siis jotain pientä, jonka pyrin personoimaan toiveesi mukaan, tai sen mukaan mitä sinusta tiedän jo etukäteen...

Arvonta päättyy maanantaina 28.4.14 klo 21.00

Onnea joka iikalle arvontaan,
ja suurenmoinen kiitos että olette siellä! <3 <3

Ps. Extrapisteitä ja papukaijamerkkejä on jaossa mikäli jaat arvontaa blogissasi tai facebookissa ;)