Huhhuijaa, täällä eräs lukemisen näännyttämä. Toissapäivänä iski ihan totaalinen stoppi lukemisen kanssa, sellainen olo, että ei kiinnosta enää avata yhtään kirjaa eikä oppia enää yhtään uutta asiaa. Antaa olla, en jaksa tätä enää! Aivojen pullahtamisen maksimoimiseksi olen lukenut vielä useampaa kirjasarjaa ja tuntuu että jokainen kirja on täynnä uutta tietoa aina edellisen lisäksi. En olisi sitäpaitsi kuuna päivänäkään uskonut miten raskasta terveystiedon lukeminen on henkisesti. Päivät pitkät kun lukee keveitä aiheita; alkoholismi, syöpä, päihderiippuvuus, eutanasia, kuolema... Ja sitten tietysti koko ajan miettii kaikkia ihmiskohtaloita, menneitä ja tulevia, ikävöi läheisiä ja murehtii tulevia. Ei niin kovin kivaa.

Tänään ajattelinkin vaihteluksi katsella joitain aiheeseen liittyviä videoita ja tsekkailla vanhoja terveystiedon yo-kysymyksiä. Vähän vaihtelua, jos sitten taas jaksaisi palata ihan lukemisen ja muistiinpanojenkin pariin. Selkä ja niskakin kaipaavat pientä huilitaukoa; hartiat aivan jumissa paljosta kirjoittamisesta ja samoin selkä on kuin Guasimodolla. Ensi viikoksi onkin varattuna sekä fysikaalinen että kiropraktikko alkuviikolle, joten toivottavasti olo on vähän tykimpi sitten keskiviikkona :)

Mutta mikä Meller?
No nämä mun uudet lempparinamut! Tuollaisia pallukoita, joissa päällä on toffeeta ja sisältä paljastuu ihanan pehmeä valkosuklaasydän, nams! Annoin karkkihoukutukselle (toistaiseksi) periksi. Tarkoituksena oli palata lomaa edeltäneeseen herkkuja vain viikonloppuisin -moodiin, mutta lukeminen ja tämä neljän seinän sisällä kyhjöttäminen kävi liian raskaaksi vielä samalla hirveitä herkkuhimoja ja karkkiviekkareita potien. Annoin itselleni luvan nauttia jostain kivasta, ruotuun ehtii palamaan sitten viikon päästäkin!

Mellerit ovatkin nyt sitten maistuneet, ja vähän kaikki muutkin namuset. Oletko maistanut, tai onko sulla tällä hetkellä jokin tietty lemppariherkku? Saahan se olla joku terveellisempikin kuin namut :)Polkaistaanpa aamu käyntiin ysäripopilla, millaista päivää se ei muka pystyisi pelastamaan :)