Taas lipsahti hieman pitkälle ennen kuin ehdin kuvaamaan ja raportoimaan edelliskuun loppuneet tuotteet. Vaikka montaa näitä ei ollutkaan, vaivaiset kolme!

LCN silmämeikinpuhdistusaine, jonka olen ostanut aikoinaan ripsipidennysten kanssa käytettäväksi. Öljytön tuote, joten sopii pidennysten kanssa mainiosti. Ihan kiva perus putsari, voisin ostaa uudestaankin. Kokeilussa oli uusi tuttavuus Rainbow huulirasvasta vähän sävytetty versio, josta tykkäsin kovasti! Yhtä mainio tuote on kuin väritön kaverinsa sinisessä hylsyssäkin. Ihan lemppariksi nousi tämäkin! Mutta sitten... Isadoran ripsari oli heräteostos ja huoh, ei ole tästä muuta sanomista kuin VMP!

Kyllä kuulkaa lähti aamu kivasti käyntiin kun peilistä tuijotti tälläinen klimppiripsi! Ripsiväri oli aivan kuivaa kökkelöä jota oli lähes mahdoton saada hangattua alaripsiin. Välillä tuubista sen sijaan putkahteli isoja klönttejä joita ei hyvällä tahdollakaan saanut siististi levitettyä. Tuloksena tönköt kovat hämähäkin jalat, ja ei puhettakaan että tähän olisi päälle voinut toista kerrosta laittaa. Järkyttävää shaissea. Tulipahan kokeiltua.

Oletko sinä tehnyt hutiostoksia viime aikoina?