Jatketaanpas vielä päättyneen vuoden 2013 läpikäyntiä loppuvuoden osalta. Ekan osan löydät tästä.
Tämmöisiä juttuja siis vuoden jälkimmäisellä puoliskolla tapahtui:

Heinäkuussa nautiskelin kesästä ja tapahtui vaikka mitä kivaa! Tapasimme yläasteen tyttöporukan kanssa ysäribileiden merkeissä; runsain mitoin naurua, itkua ja eurodancea. Kotona sisustelin ja laittelin parveketta kesäkuntoon. Myös keittö oli remontoinnin kohteena kun sinne syntyi upea Stardust-seinä ja makkarikin sai kesäisemmän ilmeen. Herkuttelin ihanilla salaateilla ja Ben&Jerrysillä ja Gigokin oli kesämiehenä. Hetken mielijohteesta innostuin myös paljastamaan kasvoni blogissa.

Elokuussa intoilin pian jatkuvista tanssitunneista ja uudesta löydöstä, puhelimenjohtoponnareista. Tilasin superihanat bikinit reissua varten ja herkuttelin gluteenittomalla mustikkapiirakalla. En pysynyt housuissani kun kuulin Hopea Toffeen palaavan kauppoihin, ja sitä metsästinkin kaupasta jos toisestakin. Kotiin tuli muutamia uusia tauluja, niin makkarin tauluhyllylle kuin eteiseenkin. Annoin myös periksi lähestyvälle keski-iälle ja hommasin vihdoin lukulasit :)

Syyskuussa tukan sävy muuttui hopeisemmaksi. Kotona nautiskelin kuumasta kaakaosta pimenevinä iltoina ja kuvailin uusia kuvakulmia haasteessa. Ihastuin palavasti uuteen pääkallolaukkuuni ja jälleen hetken mielijohteesta innostuin aloittamaan karkkilakon, jonka pituuden määräsi jätetyt kommentit. Sinnittelinkin namuitta huikeat 24 päivää!

Lokakuussa annoin periksi ja myönsin syksyn saapuneen. Löysin pitkään etsimäni unelmieni nahkaiset bikerit, visiteerasin kuvaamassa ystäväni kaunista kotia ja fiilistelin syksyä kynttilänvalossa. Keräsin kosmetiikkavarastoni yhteen paikkaan ja laskin ne (ja järkytyin). Intoilin sataneesta ensilumesta ja ryhdyin jo miettimään joulua.

Marraskuussa makuuhuone sai syksyisemmät tyynyt. Hehkutin loistavia Sensationails geelilakkoja. Vietimme isänpäivää isolla porukalla papan luona herkutellen ja alkoi tuntua jo joululta. Joulumieli kohosi kattoon sisustusbloggaajien Putiikkipäivänä ihastellessa jouluisia lahjaideoita, koristeita ja paketteja.

Joulukuussa järjestettiin korttitalkoot äitin luona, kotona siivosin vaatekaapit ja saavutin mielenrauhan. Innostuin Selätin treeneistä ja teippiaskartelin olohuoneen oveen himmelin. Rakastuin yhä syvemmin valkoiseen kuuseeni, vaikkakin kodin joulua pääsin ihailemaan ihan liian myöhään, vasta juuri ennen aattoa. Joulukuun ja koko elämäni myllersi pieni neiti, jonka ylpeä täti minusta tuli <3

Jäikö joku juttu sinulle erityisesti mieleen minun blogista viime vuonna? Tai haluaisitko nähdä ja kuulla jotain tiettyä tulevana vuonna?

Ihanaa vuoden ekaa päivää! Tästä tulee kiva vuosi! :)