Ihanainen Karla All I ever wanted is here -blogista haastoi minut jo jokin aika sitten kertomaan kolmella sanalla kodistani. Piti kyllä miettiä pitkään ja hartaasti mitkä ne kolme sanaa olisivat, siksi haaste muhikin luonnoksissa luvattoman pitkään. Päätin kuitenkin luottaa intuitioon ja valitsin ne kolme ensimmäiseksi mieleen tullutta sanaa. Samoja adjektiiveja ovat käyttäneet myös useat meillä kyläilleet, joten kai näissä jotain perääkin on. Minun kotini on
kodikas, harmoninen ja tunnelmallinen.

Kuvasin kuvitukseksi kotia eräänä aamuna talviauringon paisteessa, tälläisiä kuvia kun harvemmin on täällä blogin puolella näkynytkään. Vaikkakin ehdottomasti parhaimmillaan tämä koti onkin illan hämyssä, tunnelmavalaistuksessa kynttilöiden loisteessa.

Tein kurkkauksen ovelta jokaiseen huoneeseen, vähän erilaisia kuvakulmiakin kuin yleensä. Eka ovi eteisestä vasemmalle on makuuhuone.

Toinen ovi vasemmalla on keittiö.

Käytävän päädyssä on kylppäri.

Ja käytävän oikealla puolella olohuone. Ihana aamupäivän aurinko paistelee tänne.

Kiitos Karla kivasta haasteesta!
Minä haastan omasta kodistaan kertomaan kolmella sanalla seuraavat blogit:

Haaste on kiertänyt jo kauan, joten jos olette tämän jo tehneet, niin ei tietenkään tarvitse uudestaan tehdä :) Napatkaahan muutkin tämä mukaan ja vinkatkaa mitkä kolme sanaa teidän kotia kuvaa!

Ps. Nyt on kämppä siivottu ja voin vetää levyksi sohvalle Putouksen pariin kera mustaviinimarjamehun! Migreenikin vaikuttaisi olevan toistaiseksi taltutettu. Yeah!