Olen viihtynyt vallan mainiosti blondina viime ajat. Omaan kuitenkin jonkin verran punaista pigmenttiä, ja tukan kanssa saa välillä tehdä ihan tosissaan töitä, että epätoivottu keltaisuus pysyisi poissa. Sainkin Goldwellilta kokeiltavaksi muutamia apureita keltaisuuden taltuttamiseksi.

Dualsenses sarjan Blondes & highlights hopeashampoo ja hoitoaine kuuluvatkin rutiiniin tätä nykyä. Jos latva tuntuu kaipaavan enemmän värin taittoa, olen tyven pessyt tavallisella shampoolla ja pituuksiin vaahdottanut hopeashampoon. Shampoo on ihanan hohtavaa helmiäistä sinililaa ja vaahtoaa melko kivasti. Näiden säännöllinen käyttö on kyllä saanut keltaisuuden pysymään poissa.

Silloin tällöin käytän pesun yhteydessä myös Soft Color vaahtosävytettä. Sävyinä näissä 10BS beige silver ja 10V violet blonde joita olen molempia käyttänyt. Jo yksi käyttökerta sävyttää selkeästi, samaa sanoi siskoni joka myös huomasi eron kokeiltuaan vaahtoa yhden kerran.

Ihan loistavia jokaisen blondiinon aputuotteita, voin kyllä lämpimästi suositella muillekin keltaisuuteen taipuvaisille pellavapäille :)

Onko sinulla jotain lempparia hopeatuotteista, vai pysyykö tukka hyvän värisenä ilmankin?


*Postaus toteutettu yhteistyössä Goldwellin kanssa.*