Minä jaksan aina ihailla käsistään taitavia, innovatiivisia ja idearikkaita ihmisiä. Niitä tyyppejä keillä on parhaat ideat ja taito huikeiden ideoiden toteutukseenkin. Yksi tälläinen kovasti arvostamani henkilö on blogiystäväni Anselmi. Anselmi kirjoittaa omaa blogiaan Uutistoimisto Anselmia, mutta paitsi bloggaaja ja tuore äiti, Anselmi on taitava kuvittaja ja graafikko ja vieläpä näppärä käsistäänkin. Ihastuin syksyllä Anselmin askartelemiin tuttinauhoihin ja heijastimiin ja päätin tilata yhden nauhan vauvallekin. Toivoin nauhaan neutraalit värit, koska tuolloin ei ollut vielä varmuutta vauvan sukupuolesta.

Samaan syssyyn intoonnuin toivomaan itselleni omiin väreihini sopivaa heijastinta ja Anselmi toteuttikin toivomukseni hetkessä. Täydellisin tähtiheijastin joka mulla on koskaan ollut! Tämä on saanut kovasti ihastelua osakseen :)

Kaikki oli viimeisen päälle, tuotteet pakattu kauniisti omiin pakkauksiinsa ja perille ne saapuivat vielä suloisesti koristellussa kuoressa.

Mukaan oli sujautettu vielä söpö rintamerkkikin :)

Voi miten tyytyväinen asiakas täällä onkaan! Miten ihanaa kun joukossamme on tälläisiä taitureita. Arvostan todella paljon ja nämä ovat kyllä aarteita parhaimmasta päästä. 
Kiitos vielä tuhannesti Anselmi <3