On aika vähän keräillä yhteen mitä se vielä kuluva vuosi oikeen pitikään sisällään. Kaiken kaikkiaan tuntui, että vuosi meni aivan hujauksessa. Vastahan istuin tässä kirjoittelemassa päättyneestä vuodesta 2012. Verrattuna vuoteen 2012 tämä vuosi oli kyllä paljon parempi, vaikkakin surua mahtui tähänkin vuoteen. Vuoteen 2013 mahtui huikeat 369 blogipostausta ja monen monta uutta lukijaa ja mieltä ilahduttanutta ja liikuttanutta kommenttia. 
Kiitos jokaisesta <3

Mutta millainen oli minun vuosi, aloitetaan alkuvuodesta:

Tammikuussa ihottuma ja tulehdus yltyi todella pahaksi käsissä. Melkeimpä koko talven vietinkin kädet paketissa. Hehkutin myös uutta ihanan pehmoista ja lämmintä untuvatakkiani, ihastuin syvästi Arabian Piilopaikka- sarjaan ja söin herkullisia mätileipiä.

Helmikuussa tein talvisia kattauksia ja ostin räyheät Leena Hefner -tennarit. Iloitsin merkkareiden paluusta ja metsästin niitä ympäri kaupunkia. Ystävänpäivänä kirjoitin bestikselleni vanhan kunnon paperisen kirjeen keijupaperille kirjoitettuna.

Maaliskuussa innostuin pääsiäisestä ja koristelusta varmaan ensimmäistä kertaa, lipittelin maukasta lattea ja nautin pitkistä aamupaloista. Ihailin karkinvärisiä aamutaivaita ja kävin vierailulla Harjun Paperissa.

Huhtikuussa kylppäri sai raikkaan keväisen tuulahduksen, samoin itse siirryin keväiseen tuoksuun ihanaisen Escadan kesätuoksun myötä. Osallistuin sisustuksen naked truth -haasteeseen ja kuvasin kotini kesken koeviikon, todella sotkuisimmillaan. Vietin koruviikkoa, jolloin käytin koruja viikon jokaisena päivänä ja julistin kesän alkaneeksi ostamalla ekan purkin lempparikesäherkkuani, Pappagallon mangosorbettia.

Toukokuu alkoi vapun hampurilaisbileillä. Vierailin toukokuussa Helsingissä ystäväni luona ja äitin kanssa varasimme matkan Dubaihin. Ostin myös kesän ekat mansikan mollukat.

Kesäkuussa flamingot muuttivat kylppäriin ja toivat kesän tullessaan. Vietin pitkää juhannusta maalla herkutellen ja aurinkoa palvoen. Kävin myös ihanassa hemmottelussa Hius- ja kauneusstudio Chillissä.

Sellaista oli elämä täällä tammikuusta kesäkuuhun, pian jatketaan heinäkuun lämpimissä tunnelmissa loppuvuoteen.

Joko siellä raketit paukkuu? Täällä on onneksi vielä hiirenhiljaista :)