Mun on pakko palata vielä hetkeksi viikon takaisen Putiikkipäivän tunnelmiin. Huikeasta päivästä mieleen jäi kytemään hurjasti inspiraatiota ja intoa tehdä kotona monenmoisia uudistuksia. Muutama juttu ihan erityisesti jäi mieleen, joten kerrompa teillekin näistä herkkupaloista. Vaikka mahtavat olivat päivän herkutkin, tässä kuitenkin joitain ei-syötäviä herkkuja :)

Sisustus Ilosta Gantin tekstiilit; ihanat muhkeat ja ylelliset pyyhkeet ja houkuttelevan pehmoiset ja lämpöiset torkkupeitot.

Sekä jo pitkään himoitsemani Alessin Big Love -jäätelökulhot sydämen muotoisine lusikoineen <3 Tämä haave oli jo vähän unohtunut, mutta rakkaus leimahti kyllä ilmiliekkeihin jälleen tavattuamme!

Sisustuskärpäsen kioskilta mieleen jäivät erityisesti retrohenkiset reippaan värikkäät kahvipurkit. Jotain hienoa ja hellyyttävää oli myös ryijyistä valmistetuissa sisustustyynyissä.

Sekä tämä söpö mammuttikynttilänjalka, voi apua miten suloinen!

Marimekon osalta kerroinkin jo aiemmin palavasta ihastuksestani Kuusikossa kuosiin. Liikkeeseen on pakko palata pohtimaan miten tätä ihastustani toteuttaisin; tyynynpäällinen, lakanat, mukit, tarjotin vai mitä se sitten olisi.

Pohdin myös vinkkaanko joulupukille noista trikoisista Tasaraita lakanoista. Oijoi, voisin pyörähtää köllimään noiden pehmeään syleilyyn vaikka heti!

Pienikamari voisi vaikka olla asuinpaikkani, siellä istuisin ihailemassa tavaroita päivät läpeensä. Tällä kertaa huomion kiinnitti erityisesti vasta tästä kuvasta bongaamani Disney-aiheinen joulupallo, jota on kyllä ehdottomasti palattava tutkimaan.

Ja hieman myös eräs ujosti hymyilevä Barbapapa jäi mieleeni hymyineen.

Pentikillä ihastuin erityisesti kuusenkoristeisiin ja muihin koriste-esineisiin. Ainakin tämä maailman herkin ja suloisin lasipallokoriste on saatava! 

Myös teräksenharmaan ja pinkin yhdistelmä jäi vahvasti mieleen kytemään, saas nähdä innostunko makkariin toteuttamaankin jotain.

Tässäpä näitä akuuteimpia herkkuja ja himotuksen kohteita. Löytyi retkellä myös monta hyvää joululahjaideaa, mutta niistä on oltava hissunkissun. Muutamaa isompaa hankintaa lykkään ehkä sitten odottamaan ylioppilaslakkia, sitten on aika palkita itsensä isosti, tai ainakin vinkata sukulaisille mistä olen haaveillut pitkään. Sitä ennen on kuitenkin vielä monta esseetä kirjoitettavana ja koetta läpipäästävänä, joten ei muuta kun hommiin ja reippahasti kohti uutta viikkoa!

Ihanaa talvista viikkoa! Toivottavasti teilläkin on lunta <3